Ea se proclamă proprietara Soarelui şi vrea taxe de la toţi pământenii

Ultima actualizare:

Pe notar l-a bufnit râsul. Femeia din faţa sa pretindea legalizarea unui act de proprietate. Susţinea, nici mai mult, nici mai puţin, că ea este proprietara Soarelui. A astrului rege. Al centrului sistemului solar. Dar bărbatul s-a abţinut şi a ascultat-o până la capăt.

"Sunt proprietara Soarelui, stea de tip spectral G2, care se află în centrul sistemului solar, situată la o distanţă medie de Pământ de aproximativ 149.600.000 de kilometri...", se specifica în actul adus la legalizat de către femeie, scrie La Voz de Galicia.

Aceasta, pe nume Angeles Duran, trăieşte în localitatea Salvaterra de Mino, în provincia Vigo, din Galicia, în nord-vestul ţării. "Există o convenţie internaţională prin care nicio ţară nu se poate proclama stăpână a planetelor", explică noua "proprietară a Soarelui", adăugând: "Dar nu se specifică nimic în respectiva convenţie despre persoane. Un american s-a proclamat deja şi a înregistrat la notar faptul că este proprietar al tuturor planetelor şi a lunii. Dar nu şi al Soarelui". ţ

De acest fapt a "profitat" Angeles Duran, care a văzut oportunitatea clară de a deveni proprietară şi stăpână a astrului rege.

Vezi pe adevarul.es ce vrea să facă cu banii încasaţi pe taxa, pe care o cere tuturor locuitorilor Pământului.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net