Ea reprezintă România la «Miss Model of the World»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sibianca Alexandra Delia Petria va reprezenta România la cea de-a XXI-a ediţie a "Miss Model of the World", un concurs internaţional de frumuseţe, care va avea loc în China, la finalul lunii noiembrie.

Tânăra, în varstă de 22 de ani, este studentă în anul III la Facultatea de Medicină "Victor Papilian" din Sibiu şi model al agenţiei 4IMAGE. Fermecătoare, foarte inteligentă şi extrem de cerebrala, sibianca a câştigat prin modul său firesc de a fi, dreptul de a reprezenta România la "Miss Model of the World", care va avea loc în Hong Kong, China, pe data de 28 noiembrie, unde va concura cu 70 de finaliste din toată lumea, scrie Adevărul.

Alexandra are un palmares impresionant în modeling, începându-şi cariera la 15 ani.

„Când eram mică mă probam mereu în faţa oglinzii în hainele mamei sau ale mătuşii, în pantofii lor cu toc. Urmăream toate concursurile de miss şi mă imaginam pe mine acolo. De când mă ştiu mi-a plăcut să pozez. Pe la 15 ani, când aveam o înălţime de 170 de centimetri, m-am apucat de modeling", povesteşte Alexandra începuturile.

Printre reuşitele sale se numără titluri importante de frumuseţe cum ar fi Miss Romania Global Beauty Queen (China, 2008), Miss Total (2007) sau Miss Ardeal Romania (2005).

simeon stalpnicul png

Vrea să devina chirurg plastic

Alexandra nu este doar un fotomodel apreciat, ci şi o studentă silitoare. Este în anul trei la Facultatea de Medicină şi spune că visul ei cel mai mare e să lucreze în domeniul chirurgiei plastice şi reparatorii.

„Mereu am fost atrasă de frumos, îmi place şi modelingul şi chirurgia plastică şi vreau să le îmbin, de aceea am dat la Medicină. Ştiu că este foarte mult de învăţat, dar nu mă sperie munca sau lunga perioadă de studii, mereu am învăţat bine. În modeling puteam să fac mai multe, dar am preferat să nu-mi neglijez studiile. Eu chiar merg la cursuri, nu lipsesc, încerc să mă ţin de şcoală. De modeling mă ocup în timpul liber, în week-end-uri şi în vacanţe", conchide Alexandra.

„Miss Model of the World" este unul dintre cele mai faimoase concursuri de frumuseţe din lume, acesta având prima ediţie în 1988. Până în prezent, la acest concurs au participat 10.000 de modele din 70 de ţări. „Miss Model of the World" nu este un concurs doar de frumuseţe, acesta promovează pacea în lume, trendurile în modă şi schimburile culturale internaţionale.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Din 4.000 de italience o româncă a câştigat un Miss din Italia

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net