Ea este Cleocita, pisica ajunsă vedetă internaţională

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Filmuleţul cu pisica actorului Nicolae Urs de la Teatrul „Bulandra", captivă într-o ramă de geam, a făcut înconjurul lumii. Televiziunile CBS şi Skynews, precum şi publicaţiile Daily Mail şi Metro au acordat mare atenţie atât felinei, cât şi bucureşteanului care a salvat-o de la fereastra apartamentului de pe Calea Victoriei.

Înregistrarea video cu Cleocita a adunat numai pe Youtube.com peste 225.000 de vizionări în doar două zile. Incidentul neobişnuit, petrecut la începutul acestei săptămâni, când pisica a rămas blocată în geamul rabatat, a stârnit mii de reacţii pe canalele media internaţionale. Din compasiune fie pentru felină, fie pentru eroul care a salvat-o din chinurile pe care le trăia strivită de propria greutate, peste tot s-au născut valuri de discuţii, scrie Adevărul de Seară Bucureşti.

Ce nu ştiu cei care au privit emoţionaţi zbaterea pisicuţei este că a scăpat nevătămată. Mai mult, stăpânii ei cred că e departe de a se fi cuminţit, spunând că i-au mai rămas doar şase vieţi, întrucât mai are la activ două alte incidente care erau s-o coste viaţa. Culmea, toate petrecute la acelaşi geam!

Cleocita şi stăpâna ei, în faţa geamului unde s-a dat în spectacol pisicuţa.

simeon stalpnicul png

Salvatorul, invitat la teatru

Actorul Nicolae Urs spune că pisica era singură acasă atunci când s-a întâmplat incidentul. El şi soţia au aflat de păţania Cleocitei de la un prieten, care le-a dat link-ul spre Youtube. „Probabil a vrut să iasă pe pervaz ca să se facă văzută, cum face ea de obicei", încearcă actorul să-şi explice fapta pisicii. Doar că de data aceasta nu s-a mai putut strecura prin geamul întredeschis şi a rămas blocată minute bune, cu lăbuţele din spate atârnând spre exterior.

Într-un final a fost salvată de un trecător, care a împins-o în casă. „Îl rugăm pe domnul acela să ne caute pentru a-i face o invitaţie la teatru. Dumnezeu ne-a ajutat să n-o pierdem pe Cleocita pentru că ştie cât de mult iubim animalele!", a spus soţia actorului, Olimpia Urs.

simeon stalpnicul png

Cleocita a fost adoptată anul trecut de pe o alee din zona 11 Iunie, când era doar un pui, iar acum e vecină de cameră cu doi motani, Diego şi Petrică.

Cleocita a ajuns în presa internaţională, inclusiv în Daily Mail

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net