E plinuţă şi nu ţine dietă, dar apare pe coperta revistei Elle! - FOTO

Citeste tot despre: 

Ediţia franceză a revistei Elle a ales-o pentru coperta sa pe Tara Lynn, un fotomodel care s-a săturat de diete şi a hotărât să pozeze, chiar dacă poartă talia 48!

Înainte de a poza pentru Elle Franţa, Lynn a fost una dintre protagonistele numărului special VMagazine, cu femei reale, care ieşeau din stereotipurile impuse de moda actuală. De data aceasta, însă, Lynn a ales o şedinţă foto doar pentru ea, în care apare mult mai senzuală decât înainte, sub obiectivul lui David Oldhan.

Aceste fotomodele neobişnuite, denumite "fotomodele XL" pe pasarelă, au decis să se impună cu mândrie în lumea modei. Unul dintre cazurile cel mai cunoscute este cel al lui Crystal Renn, un manechin căreia îi curg ofertele în ultima vreme, de când a ales să defileze cu alte fete ce depăşesc talia 44.

Citeşte şi:

Reclama unei grăsune, interzisă în SUA pentru că e prea sexy - VIDEO

Anorexicele s-au demodat, grăsunele fac legea acum! - FOTO

Adio, anorexie! Ele sunt manechinele grăsune! - FOTO

Revista Elle şi-a propus, în noul număr, să arate "senzualitatea femeilor cu forme plinuţe". Este o iniţiativă demnă de toată lauda, dat fiind că obiectivul său este să arate lumii că şi femeile care depăşesc temutul indice al masei corporale, de 18, pot fi fotomodele la fel de frumoase şi elegante, care să placă întregii lumi.

Iată aici imagini cu Tara Lynn, în paginile revistei ElleLoading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1