E gripa porcină escrocheria secolului? Citeşte teoriile conspirative!

Ultima actualizare:

    Tot mai mulţi români se vaccinează împotriva virusului AH1N1
Tot mai mulţi români se vaccinează împotriva virusului AH1N1

După aproape un an de zile de avertizări ale Organizaţiei Mondiale de Sănătate (OMS) cu privire la pericolul pandemiei de gripă porcină, care acţionează mişeleşte şi te ucide, şi de recomandări la imunizare prin vaccinului salvator, teoria conspiraţiei îşi face şi ea loc în această poveste, mai ales după ce diverse voci - jurnalişti, medici, experţi europeni în domeniul sănătăţii - au atras atenţia asupra unor nereguli crase în cadrul OMS.

Este gripa porcină cea mai mare manipulare a omenirii de până acum? Există un grup criminal de oameni şi organizaţii care vor să reducă populaţia globului, accesându-ne corpul prin intermediul controversatului vaccin? Este OMS o organizaţie coruptă care joacă după cum îi dictează companiile farmaceutice care au găsit soluţia salvatoare de a ieşi din criză? Din cauza proastei informări a Ministerelor Sănătăţii cu privire la conţinutul şi efectele vaccinului împotriva virusului AH1N1, teoria conspiraţiei câştigă tot mai mulţi adepţi.

Afirmaţia făcută marţi de către Wolfgang Wodarg, directorul departamentului de sănătate din cadrul Consiliului Europei, conform căreia pandemia de gripă porcină este una falsă, menită să crească vânzările companiilor farmaceutice, nu poate decât să întărească convingerile anumitor oameni că totul este o cacealma financiară de proporţii globale, cu complicitatea OMS. Acesta a mai declarat că avem de-a face cu "unul dintre cele mai mari scandaluri din industria farmaceutică ale secolului".

"Este o gripă ca oricare alta. Până în prezent, nu a provocat nici măcar o zecime din numărul deceselor cauzate în mod obişnuit de gripa normală. Campania de panică care a avut loc în ultimele luni reprezintă o oportunitate pentru reprezentanţii laboratoarelor, care au ştiu că în cazul unei pandemii veniturile vor creşte considerabil", a declarat oficialul.

Vezi VIDEO aici despre teoria conspiraţiei în cazul gripei porcine

Citeşte şi:

Virusul A(H1N1), suspectat că ar fi la originea unei "false pandemii

50 de întrebări şi răspunsuri despre gripa porcină

Rusia acuză OMS de corupţie

Un deputat rus arată şi el cu degetul către OMS, ameninţând că ţara sa se va retrage din organizaţie dacă nu sunt clarificate legăturile acesteia cu directorii companiilor farmaceutice, care s-au îmbogăţit peste noapte cu milioane de euro datorită comercializării unui vaccin controversat. Conform lui Igor Barinov, membru în Comisia Anticorupţie a Dumei de Stat, OMS a primit bani grei pentru a declara pandemie mondială. În plus, jurnaliştii danezi de la ziarul "Informaţia" au studiat legăturile dintre experţii OMS şi marile companii farmaceutice şi au ajuns la concluzia că pandemia de gripă porcină este cel mai mare scandal de corupţie la nivel mondial.

"Spune o minciună suficient de tare şi suficient de mult şi lume a o va crede", a spus Adolf Hitler.

1.Criterii clinice:- extindere rapidă, asemenea unui "bulgăr de zăpadă";- contagiozitate foarte mare;- gravitatea bolii;- decese foarte multe;- indiciile de morbiditate, mortaliate, incidenţă să fie mai mari decât cele care apar într-o gripă normală, sezonieră.

2. Criteriile de epidemie gravă de gripă în lume date de OMS:- când se îmbolnăvesc 1 miliard de oameni în lume anual;- când au loc 500.000 de decese anual!

Făcând un calcul simplu, putem deduce că avem o epidemie de gripă sezonieră gravă când au loc 1.370 de decese/zi, deci 57 de decese/ oră, adică aprox.1 deces/minut! Cu toate acestea, OMS încă nu declară o pandemie, ci doar o epidemie gravă! Este nevoie de cifre mai mari decât cele prezentate mai sus.

3.) Când este declarată o epidemie gravă de gripă în Germania?Institutul Robert Koch (IRK) arată următoarea statistică a cazurilor de gripă sezonieră în iarna 2002/2003: - 5 milioane de oameni infectaţi - 20.000 de decese .

"Făcând un calcul, deducem că au fost: 55 de decese /zi, deci 2 decese/oră, adică 2 decese /minut în Germania şi totuşi nu a fost declarată starea de pandemie!", a declarat jurnalistul german pe probleme medicale, Hans Tolzin, în cadrul unei conferinţe de presă la Stuttgart.

Virus modificat genetic în laborator

Wayne Madsen, un jurnalist de investigaţie din Washington, are propria variantă despre originile virusului. Acesta a vorbit cu alţi doi colegi de breaslă, unul din Mexico şi celălalt din Jakarta, Indonezia. Ambii au fost în contact cu mai mulţi oficiali ai OMS şi ai Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi chiar cu un om de ştiinţă care s-a confruntat cu virusul Ebola şi HIV în Africa. Concluzia acestora a fost următoarea: gripa porcină este rezultatul unor modificări genetice. Virusul AH1N1 conţine elemente din gripa aviară, două tulpini de gripă umană şi mai multe tulpini de gripă porcină. În opinia lor această combinaţie nu este una naturală, aşa că teoria unui virus construit în laborator pentru manipularea maselor ia proporţii. De asemenea, virusul îi afectează preponderent pe cei între 20-45 de ani, cu imunitate crescută, spre deosebire de alte gripe, care afectează în general copiii şi bătrânii.

Până şi Jenny McCarthy, o fostă vedetă Playboy, şi iubitul acesteia, Jim Carey, au început să-şi pună întrebări referitoare la legitimitatea vaccinului.

"În anii '90, nu erau decât zece vaccinuri. Nu a fost nicio epidemie atunci şi totuşi numărul vaccinurilor aproape s-a triplat. Ce s-a întâmplat după 1989 de au mai scos încă 26 de vaccinuri? Lăcomia. Sunt absolute toate necesare? Desigur, pentru că vor să scoată bani", au declarat cei doi în emisiune la Larry King.

Gripa lui Toni Tecuceanu, un instrument de propagandă?

Isteria gripei porcine a cuprins România după moartea unui om de televiziune. A fost momentul în care românii au trecut de la indiferenţă la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore în şir la coadă pentru o doză de vaccin. Însă Paul Tecuceanu, fratele actorului, face dezvăluiri şocante. El susţine că Toni a luat un virus, altul decât AH1N1, în timp ce se afla internat în spital. Mai mult, el spune că pe certificatul de deces al lui Toni nu apare nici un fel de virus. Se poate ca vedeta să fi murit din alte cauze, iar Ministerul Sănătăţii să se folosească de acest lucru pentru a promova vaccinarea?

„Nu a existat nimeni din Ministerul Sănătăţii care să facă propagandă din acest caz pentru a-i determina pe oameni să meargă la vaccinare. Oamenii au facut o conexiune psihologică: şi o vedetă poate să moară de la acest virus", a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, cel care în noiembrie 2008 lansa un scenariu cu 20.000 de morţi în România din cauza gripei porcine.

Pe aceeaşi temă:

Cârcotaşul Toni Tecuceanu s-a stins din viaţă - VIDEO

«Epidemie» de vaccinări antiporcină după moartea lui Toni Tecuceanu

Toni Tecuceanu, ucis de un alt virus?

Ce conţine vaccinul împotriva virusului AH1N1?

"Mulţi nici nu ştiu ce conţine vaccinul. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Totuşi, potrivit majorităţii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mică pentru a fi periculoasă. Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţara", scrie Dr. Mircea Puscasu pe blogul nuvaccinurilor.blogspot.com.

Citeşte şi:

Atenţie! Testul pentru gripa porcină e o păcăleală

Doi bolnavi de gripă porcină au murit, deşi se vaccinaseră

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net