Duelul ambasadorilor! Diplomaţii Olandei şi Spaniei s-au pregătit pentru marea finala

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Click!" vă prezintă ce planuri şi-au făcut Tanya van Gool şi Estanislao de Grandes Pascual, ambasadorii celor două ţări la Bucureşti, pentru confruntarea istorică dintre cele două echipe.

Ambasadoarea Olandei la Bucureşti, Tanya van Gool, şi-a făcut rezervare la cafeneaua „Van Gogh", unde va fi alături de prieteni.

„Este un loc unde avem întâlniri de afaceri lunare şi mergem regulat acolo, iar mâine este un eveniment special. Şi românii sunt bineveniţi", a declarat aceasta.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

În schimb, ambasadorul Spaniei, Estanislao de Grandes Pascual, îşi va susţine echipa în faţa televizorului de la reşedinţa din Capitală, alături de invitaţi, precum ambasadorii din Germania, Serbia, Qatar, Uruguay, dar şi de mulţi prieteni.

Şi pentru ca momentul să fie cât mai familiar, diplomatul le va pregăti oaspeţilor o mâncare tradiţională. Cei doi diplomaţi au ezitat să dea un pronostic exact pentru finala de mâine seară deoarece Mondialul a avut rezultate imprevizibile.

Fiul ambasadorului, Alvaro, de 12 ani, va purta un tricou cu însemnele Spaniei, având pe el semnăturile celor mai buni fotbalişti iberici. El mai are o caracatiţă din pluş, o replică a lui Paul, care a prevăzut că Spania va fi campioana mondială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net