Dragomir a fost reales preşedinte al LPF

Ultima actualizare:

    Mitică a fost reales la al V-lea congres
Mitică a fost reales la al V-lea congres

La Liga Profesionistă de Fotbal au avut loc azi alegeri pentru funcţia de preşedinte. Actualul şef, Dumitru Dragomir, a fost singurul candidat şi a câştigat cel de-al patrulea mandat consecutiv. Dragomir a fost ales cu 16 voturi pentru şi o abţinere. Reprezentantul clubului Pandurii nu a fost prezent.

Clubul care s-a abţinut de a-l vota pe Dumitru Dragomir a fost Unirea Urziceni. Singura echipă care a anunţat că va vota împotriva realegerii lui „Corleone" este Pandurii Târgu-Jiu, dar în cele din urmă reprezentantul său a lipsit de la adunare.

Din 1992, când s-a înfiinţat LPF, doar doi oameni au condus acest for. Mai întâi a fost Mircea Angelescu, pentru ca din 1996, Liga să intre pe mâna lui Dragomir, care a fost apoi reales în anul 2000, dar şi în 2005.

Deşi alegerile se fac din patru în patru ani, ultima Adunare a fost amânată cu 24 de luni pentru că Dragomir a fost anchetat de FIFA. Atunci, preşedintele Ligii era proprietarul ziarului „Atac la persoană" şi a fost acuzat de antisemitism.

„Sunt foarte liniştit înainte de alegeri. Numai atunci când a concurat Gino Iorgulescu împotriva mea, mi-a fost puţin frică. De unul singur, mă temeam la alegeri, doar de Mircea Sandu. Oriunde aş fi candidat împotriva lui, nu aş fi avut nicio şansă. După ce voi fi reales, nu o să schimb nimic, pentru că schimbările astea nu prea sunt bune. De asta a ajuns şi România unde a ajuns ", a spus ieri Dragomir.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net