Două tinere au murit după ce maşina lor a fost lovită de un tren

Ultima actualizare:

"Tinerele aflate în autoturismul cu numere noi de Ilfov nu s-au asigurat şi au forţat culoarea roşie de la pasajul feroviar. Au fost lovite în plin de trenul accelerat 1754, care se deplasa spre Braşov de la Cluj. Autoturismul, care a fost distrus în totalitate, a fost târât circa 200 de metri şi a fost prins între tampoanele locomotivei", a declarat comisarul Nelu Ilie, de la Poliţia Transporturi Feroviare Braşov.

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a le scoate pe cele două tinere dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Una dintre tinere a murit pe loc, iar a doua în Ambulanţa SMURD care o transporta spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

"Cea de-a doua victimă, o tânără de circa 24 sau 26 de ani, a făcut stop cardiac în drum spre spital. Medicii au încercat să o resusciteze, dar pacienta nu a rezistat" a spus Gabriela Drăgici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Din cauza accidentului, circulaţia feroviară a fost blocată pentru mai bine de două ore, dar nu s-au înregistrat întârzieri ale trenurilor care au circulat dinspre Braşov spre Cluj. Trenul implicat în accident a fost tractat până în Gara Mateiaş (comuna Racoş) pentru cercetări, pasagerii fiind preluaţi de o altă garnitură deplasându-se către destinaţie.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net