Două persoane au murit după ce s-au aruncat de la etaj

Ultima actualizare:

Doua persoane internate la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina, la sectii diferite, au murit, în noaptea de miercuri spre joi, dupa ce s-au aruncat de la etajul al doilea, respectiv al patrulea, al unitatii medicale, incidentele petrecându-se la aproximativ doua ore diferenta.

Primul caz a avut loc în jurul orei 24.00.

Politistii din Slatina au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 de catre o asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiu ca o pacienta în vârsta de 55 de ani, din comuna Strejesti, s-a aruncat de la geamul Corpului Sectiei "Medical", situat la etajul al patrulea al unitatii. "În momentul în care medicii au ajuns la femeie, aceasta mai avea puls, fiind în coma. I-a fost acordat primul ajutor, fiind adusa în Unitatea de Primiri Urgenta a spitalului. Din pacate, dupa aproximativ o ora si jumatate pacienta a murit", a declarat, joi, corespondentului Mediafax, purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean de Urgenta din Slatina, medic Cristina Bontescu.

Femeia fusese diagnosticata la internare cu ciroza hepatica, fiind la prima spitalizare.

Doua ore mai târziu, în jurul orei 02.00, un alt pacient al Spitalului Judetean de Urgenta din Slatina, un barbat în vârsta de 70 de ani internat la Sectia de Psihiatrie, s-a aruncat de la etajul al doilea al cladirii, din dreptul spalatorului blocului alimentar, unde exista un singur geam fara gratii. Batrânul suferea de Alzheimer.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net