Doliul din familia Băsescu strică planurile sindicaliştilor din învăţământ

Ultima actualizare:

"Suntem asaltaţi cu telefoane din toată ţara, de la oamenii noştri care spun că nu este omeneşte să mai facem ceva, când preşedintele este în doliu. Deocamdată, nu am luat nicio decizie, dar cel mai probabil vom contramanda totul", a declarat preşedintele Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN), Constantin Ciosu.

FEN şi Federaţia Spiru Haret aveau autorizaţie pentru un miting de 2.500 - 3.000 de persoane organizat marţi, la intrarea dinspre Complexul Leu a Administraţiei Prezidenţiale. Vestea morţii mamei preşedintelui a dat totul peste cap, întrucât sindicaliştii consideră inuman să-l "colinde" pe Băsescu în acest interval destinat priveghiului, Informează Adevărul.

Citeşte şi:

A murit mama preşedintelui Traian Băsescu

Preşedintele a chemat, sâmbătă, un preot să îi spovedească mama

Trupul mamei preşedintelui va fi depus la Casa Albastră, în Constanţa

«Tanti Jenica», mama lui Traian Băsescu, era o femeie simplă

Drama familiei Băsescu i-a dezarmat pe sindicalişti şi a schimbat radical discursul acestora. Dacă liderii celor două organizaţii susţineau până acum că "tot răul din ţara asta vine de la Cotroceni", Constantin Ciosu a spus ieri că, în fond, preşedintele este doar un mediator social.

"Guvernul are toată răspunderea pentru măsurile de austeritate, şeful statului n-are un rol executiv în acest sens", a explicat liderul FEN.El a explicat că au vrut să meargă la sediul Preşedinţiei pentru a "diversifica puţin protestele".

Chiar dacă mitingul de la Cotroceni se anulează, Bucureştiul tot va fi bulversat de protestele dascălilor.Cea mai mare organizaţie de profil, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), va fi prezentă în Piaţa Victoriei cu aproximativ 10.000 de oameni, a confirmat preşedintele acesteia, Aurel Cornea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net