Doi turci, prinşi la vamă ascunşi sub remorca unui TIR

Ultima actualizare:

Doi cetăţeni turci, dintre care unul minor, au fost reţinuţi, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de autorităţile de frontieră de la Vărşand, din judeţul Arad, deoarece au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunşi sub remorca unui TIR.

Cei doi turci au fost depistaţi în momentul în care la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul turc Koksal S., de 33 ani, care conducea un automarfar pe ruta Turcia-Letonia. În timpul controlului de frontieră efectuat în exteriorul compartimentului de marfă al autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit două persoane ascunse pe lonjeron, deasupra axei din spate a remorcii, cei doi încercând astfel să evite controlul de frontieră. "Din verificări a rezultat că persoanele găsite ascunse sunt Mehmet C., de 21 ani, şi E.U., de 17 ani, cetăţeni din Turcia. Ei au declarat că au recurs la această metodă deoarece nu posedau viză pentru spaţiul Schengen şi că s-au urcat sub automarfar într-o parcare, profitând de absenţa şoferului. În cadrul primelor cercetărilor, şoferul automarfarului a declarat că nu avea cunoştinţă despre modul cum s-au urcat cei doi în vehicul“, a precizat, joi, agent principal Mihaela Leş, purtător de cuvânt la Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru depistarea persoanelor implicate, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, la finalizarea cazului urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net