Doi iubiţi au ucis şi tranşat un bărbat, apoi i-au împrăştiat corpul prin Anglia

Ultima actualizare:

    Jeffrey Howe nu era căsătorit şi nu avea copii
Jeffrey Howe nu era căsătorit şi nu avea copii

Studenţii criminali de la Timişoara au corespondenţi în Marea Britanie. Anul trecut, Stephen Marshall, 38 de ani, şi Sarah Bush, 21 de ani, l-au ucis şi apoi l-au tăiat în bucăţi pe Jeffrey Howe, un agent de vânzări de 49 de ani din Southgate, nordul Londrei.

Victima a devenit cunoscută sub denumirea "bărbatul puzzle", după ce părţi din corpul său au fost găsite prin diverse localităţi din Anglia.

Piciorul stâng a fost depistat pe 22 martie 2009, pe marginea unui drum din Cottered, Hertfordshire. Datorită mobilizării a 100 de agenţi de poliţie, o săptămână mai târziu, o mână dezmembrată la cot şi la încheietură a apărut în Wheathampstead, la 40 de minute distanţă de Cottered. Ulterior, în aprilie, un fermier din Asfordby, Leicestershire, s-a trezit cu capul bărbatului pe proprietatea sa. Piciorul drept şi trunchiul victimei au fost găsite şi ele la distanţă de zece zile în acelaşi district. Singurele părţi care lipsesc sunt mâinile acestuia, anchetatorii bănuind că ucigaşii n-au vrut să fie găsite pentru a întărzia identificarea lui Howe cu ajutorul amprentelor.

simeon stalpnicul png

Jeffrey Howe nu era căsătorit şi nu avea copii. După ce a fost ucis, cei doi îndrăgostiţi, Stephen şi Sarah s-au mutat în locuinţa acestuia şi au vrut să-i fure identitatea. Vecinii audiaţi la proces au declarat că nu i-au mai văzut maşina timp de şase luni şi au crezut că s-a mutat şi a închiriat casa cuplului.

Cei doi îndrăgostiţi sunt, în prezent, judecaţi pentru crimă. Întocmai ca Sergiu Florea, Stephen a recunoscut că el a tranşat cadavrul, dar neagă că l-ar fi ucis pe bărbat.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net