Doi cetăţeni bulgari au fost reţinuţi la Giurgiu pentru trafic de droguri

Ultima actualizare:

    Cei doi bărbaţi sunt din Sofia şi au fost prinşi de poliţişti vineri noaptea.
Cei doi bărbaţi sunt din Sofia şi au fost prinşi de poliţişti vineri noaptea.

Doi cetăţeni bulgari au fost reţinuţi în Vama Giurgiu-Ruse pentru trafic de droguri de mare risc, cei doi fiind prinşi când încercau să introducă în România aproape 200 de comprimate de amfetamină şi mai multe grame de heroină, a anunţat sâmbătă Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Giurgiu.

Cei doi bărbaţi sunt din Sofia şi au fost prinşi de poliţişti vineri noaptea, drogurile fiind ascunse într-un pachet de ţigări, se arată într-un comunicat de sâmbătă al IJP Giurgiu.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate(SCCO) Giurgiu şi poliţişti din Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Giurgiu au realizat o acţiune în Punctul de Trecere a Frontierei, unde au fost depistaţi cetăţenii bulgari B. Stefan, de 45 de ani, şi A. Stefan, de 45 de ani, ambii din Sofia, care intenţionau să introducă ilegal în ţară 199 comprimate de amfetamină şi 7,48 grame heroină”, se precizează în comunicat.

Conform aceluiaşi document, bulgarii s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei cu un autoturism condus de un cetăţean bulgar I. Gyunyal, de 41 ani, din localitatea Ruse.

Potrivit IJP Giurgiu, drogurile erau ascunse într-un pachet de ţigări Kent, ambalate în folie din plastic şi lipită prin ardere şi urmau să fie comercializate pe piaţa românească.

Cei doi cetăţeni bulgari au fost conduşi la DIICOT- Biroul Teritorial Giurgiu, care a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducerea în ţară, fără drept, de droguri de mare risc. Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a învinuiţilor B. Stefan şi A. Stefan şi vor fi prezentaţi instanţei competente cu propunere de arestare preventivă”, a mai anunţat IJP.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi cei ai SCCO Giurgiu continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz şi pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Citeşte şi:

O româncă a fost arestată în Atena pentru trafic de droguri

O bandă de traficanţi de droguri prinsă la HunedoaraEl e hoţul care a spart 200 de case

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net