Doi căţei din Baia Mare şi-au serbat ziua de naştere cu prieteni patrupezi, tort şi muzică

Ultima actualizare:

Circa 20 de câini puşi pe petrecere, împreună cu stăpânii, au avut un chef de pomină, marţi seară, timp de trei ore, la grădiniţa de căţei din Baia Mare.

Motivul: aniversarea lui Millie şi Tyson. "Nu am copii, dar cei doi câini suplinesc deocamdată această lipsă", a declarat Alina Nechita, stăpâna celor două patrupede.

Seara i-a găsit pe sărbătoriţi, îmbrăcaţi după ultima modă tolăniţi pe divane. Canişul Millie purta o rochiţă de catifea neagră, cu saten, de 30 de euro, iar bulldogul francez Tyson era îmbrăcat într-un costum cu cămaşă albă şi pantalon, tot de 30 de euro.

Câinii, dar şi stăpânii lor, s-au zbenguit pe melodii "specifice" cum ar fi "Who let the Dogs Out" şi "Iubiţi şi câinii vagabonzi".

"Am cumpărat blat de tort din comerţ, dar fără cacao pentru că nu ştiam dacă printre căţeii invitaţi nu sunt şi cu alergii la ciocolată", povesteşte stăpâna Alina Nechita.

"Umplutura am făcut-o dintr-un borcănel de hrană pentru copii de orez cu vită, iar toppingul este din frişcă vegetală. Am ornat prăjitura cu oscioare Pedigree şi morcov ras", a dezvăluit stăpâna celor doi căţei reţeta tortului aniversar.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net