Doar Divinitatea îl mai poate salva pe Maradona

CLIIMA20090929_0222_1.jpg

Selecţionerul Argentinei este criticat pentru eşecurile consecutive care ar putea lăsa acasă Argentina la Mondialul de anul viitor.
Citeste tot despre: 

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, a afirmat astăzi că Dumnezeu l-a salvat de multe ori de-a lungul vieţii sale şi speră ca reprezentativa ţării sale să se califice la Campionatul Mondial din Africa de Sud cu ajutorul Lui.

"Dumnezeu m-a ajutat de nenumărate ori. Sper că şi de data aceasta o va face", a spus fostul mare jucător al lui Napoli.

Argentina, care după 16 etape disputate în grupa de 10 echipe din America de Sud ocupă locul 5 în clasament, cu 22 de puncte, unul mai puţin decât ocupanta locului 4, Ecuador, va primi vizita naţionalei statului Peru, la data de 10 octombrie, iar apoi se va deplsa la Montevideo, pentru meciul cu Uruguay.

La finalul preliminariilor, primele patru echipe din grupă se califică direct la turneul final din 2010, în timp ce a cincea clasată va evolua într-un baraj cu ocupanta locului 4 din zona CONCACAF.

Altfel, Maradona a declarat de curând că vrea să rămână la cârma primei reprezentative cel puţin până în 2011, când îi expiră actualul contract.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1