Directorul unui liceu din statul New York a fost luat ostatic

Ultima actualizare:

    Poliţia l-a încercuit pe agresor într-o cameră din liceul Stissing Mountain
Poliţia l-a încercuit pe agresor într-o cameră din liceul Stissing Mountain

Un bărbat înarmat l-a luat ostatic marţi pe directorul unui liceu din localitatea Pine Plains, din statul New York, a declarat pentru televiziune un funcţionar municipal, Gregg Pulver, citat de AFP şi AP. Ulterior, el s-a predat.

O persoană înarmată a luat ostatic marţi directorul unei şcoli din Pine Plains, localitate situată la circa 145 de kilometri de oraşul New York.

El ar avea în jur de 40 de ani, este un cunoscut al poliţiei şi ar putea avea probleme psihice. Suspectul ar fi intrat în şcoală cu o puşcă, s-ar fi dus mai întâi la baie, apoi l-ar fi luat ostatic pe director. Este posibil ca agresorul să fi absolvit liceul Stissing Mountain în anii '80.

Potrivit CNN, bărbatul ar fi părintele unuia dintre elevii din şcoală.

Pulver a declarat că a primit primele informaţii în jurul orei în care s-a deschis şcoala, la ora locală 7.45 (14.45 ora României). Nu este clar câte persoane se află în şcoală, dar de obicei sunt 500 de elevei şi 100 de profesori.

La faţa locului au fost trimise echipe ale poliţiei statului New York, precum şi o echipă SWAT. Potrivit lui Pulver, 100 de membri ai forţelor de ordine au fost desfăşuraţi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net