Directorul TVR2, suspendat din funcţie pentru dosarul prostituatelor de lux

Ultima actualizare:

Am avut o discuţie în urmă cu două zile şi am decis ca Răzvan Nicolescu să fie suspendat din funcţie până la clarificarea situaţiei sale legate de procesul respectiv”, a declarat preşedintele Televiziunii Române, Alexandru Lăzescu, pentru Mediafax.Potrivit acestuia, decizia suspendării din funcţie a fost luată de comun acord cu Răzvan Nicolescu, pentru "a nu fi afectată imaginea TVR".

Responsabilităţile lui Răzvan Nicolescu la conducerea TVR 2 au fost preluate de Horia Romanescu, directorul Direcţiei Strategie Programe din TVR, iar  Nicolescu va rămâne în continuare angajat al Televiziunii Publice.

Tribunalul Ialomiţa a început, la 24 noiembrie, judecarea procesului a patru bărbaţi acuzaţi de către procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele. Procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu.

Procurorii susţin că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net