Diplomă de aur de la Cioabă pentru Madonna

Ultima actualizare:

    Diplomă de aur de la Cioabă pentru Madonna
Diplomă de aur de la Cioabă pentru Madonna

Dacă fluierăturile publicului nu i-au picat prea bine Madonnei, la concertul de la Bucureşti, cântăreaţa are motive de satisfacţie. Sau de amuzament.

Regele romilor, Florin Cioabă, a anunţat că îi va trimite reginei muzicii pop, Madonna, o diplomă de aur, în semn de recunoştinţă pentru mesajul transmis de artistă, cu privire la discriminarea ţiganilor.

“Este pentru prima dată când am comandat o diplomă de aur. Nu am mai dat niciodată aşa ceva. Este o diplomă din aur, făcută în România, pentru că Madonna este o luptătoare pentru drepturile romilor din Europa”, a declarat pentru Agerpres regele Cioabă.

“Ce a făcut Madonna pentru noi înseamnă foarte mult, echivalează cu tot ce au făcut organizaţiile rome din toată Europa ca să sensibilizeze oficialităţile”, a mai spus acesta.

Muzică da, romi nu

Florin Cioabă recunoaşte că nu a văzut concertul artistei de la Bucureşti, dar s-a declarat încântat de faptul că Madonna a cântat muzică ţigănească. Singura problemă a regelui este legată de cei 60.000 de fani Madonna, care au fluierat-o pe divă la Bucureşti, când a vorbit despre discriminarea romilor. “Tuturor le plac muzica şi dansurile noastre, dar nu le plac romii - aici este problema celor care au fluierat la Madonna”, crede Cioabă.

El nu a precizat în cât timp se va turna în aur diploma de mulţumire pentru Madonna, dar a spus că i-o va trimite prin curier diplomatic, cu ajutorul Ambasadei SUA de la Bucureşti. (N.R.)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net