Dinu Gheorghe îl atacă pe Gică Hagi

Ultima actualizare:

Din punctul meu de vedere, aceste atacuri la adresa lui sunt justificate, iar din punctul altora nu sunt justificate. Eu sunt surprins, pentru că Franţa, care este o putere mondială, la ultimele două turnee finale s-a făcut de râs total. Şi eu nu l-am văzut pe Zinedine Zidane, unul dintre cei mai mari jucători ai lumii, să critice pe cineva de la echipa naţională a Franţei. Dar nouă, românilor, ne place să criticăm, nu să construim. Dacă Răzvan a greşit, va plăti prin cariera lui, nu prin altceva. Dar, eu sunt convins că va reuşi şi că vor fi mulţi supăraţi în noiembrie anul viitor. Eu mă aştept ca foştii mari jucători să vină cu idei bune, să construim ceva în fotbalul românesc, cu Răzvan sau fără el. Dar probabil că este mai important să dărâmăm", a spus Dinu Gheorghe, prezent, joi seară, la Hotelul Crowne Plaza.

Fostul internaţional Gheorghe Hagi l-a criticat , în ultimele zile, pe antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, pentru unele afirmaţii făcute de acesta, potrivit cărora fotbalul românesc este lipsit de valoare şi de performanţe.

"Au fost performanţe în trecut, performanţe mari! Poate îl apasă pe Răzvan! S-au făcut performanţe mari şi în 70, şi tatăl său, şi-n anii 90. A făcut greşeli mari! Echipa naţională, formată din românii labili psihic, a fost pe locul 3 în lume! Acum e 46! Dacă spui mereu că nu ai, trebuie să pleci. De ce stai? Ce facem, aruncăm totul sub preş? Ştergem totul? Distrugem tot ce a fost? Nu mai pot să tac, l-am susţinut, dar acum trebuie să-i răspund!", a spus Hagi, marţi, într-o emisiune televizată.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net