Dintr-un scaun cu rotile, un român a condus bandă de proxeneţi în Spania

CLIIMA20101218_0056_1.jpg

Românul aflat în scaun cu rotile se impunea prin teroare
Citeste tot despre: 

Un român imobilizat într-un scaun cu rotile a reuşit să conducă, cu mână de fier, o bandă de proxeneţi din Alicante. După mărturia uneia dintre tinerele exploatate, Ioan Mihai, şeful organizaţiei de infractori - un cunoscut al Poliţiei din Alicante - a ajuns în faţa unei instanţe de judecată din oraş, scrie publicaţia spaniolă "Las Provincias".

Mărturia femeii, depusă sub protecţia anonimatului, a dus la arestarea capului grupării şi a altor zece persoane, implicate în activităţi de proxenetism şi fals în acte. Celelalte prostituate au refuzat să depună mărturie împotriva lui Ioan Mihai şi au declarat anchetatorilor că practicau de bună voie sexul contra cost.

Activ pe piaţa neagră a sexului de cinci ani

În pofida susţinerilor celorlalte tinere, investigaţiile arată că românul în scaun cu rotile activa pe piaţa ilegală a sexului din Spania de mai bine de cinci ani.

În 2005, banda condusă de Mihai a adus o tânără româncă la Alicante, cu promisiunea că va fi angajată ca menajeră. Odată sub comanda membrilor grupării, aceştia au forţat-o să se prostitueze pe bulevardul Dénia din oraş, zonă controlată de proxeneţii aflaţi în subordinea românului cu handicap locomotor.

Răspândea teroare din scaunul cu rotile

"Programul de lucru" al victimei începea la 11.00 seara şi se termina la 06.00 dimineaţa, când era închisă într-o locuinţă din Alicante. Chinurile fetei au durat aproximativ două luni şi jumătate până a reuşit să se sustragă controlului bandei.

Potrivit celor povestite de românca exploatată, precum şi din rezultatele anchetei, Ioan Mihai răspândea teroare atât în rândul victimelor, cât şi în rândul membrilor grupării infracţionale, în ciuda faptului că era imobilizat într-un scaun cu rotile.


Află câţi ani de închisoare riscă românul şi care sunt celelalte acte criminale pentru care este cercetat

Loading...