Dintr-o fetiţă angelică se transformă într-un monstru într-o secundă

Ultima actualizare:

    Grace Fishwick
Grace Fishwick

La prima vedere, Grace Fishwick pare o fetiţă gingaşă, dar micuţa în vârstă de nouă ani suferă de o boală genetică extrem de rară care o tranformă într-o persoană extrem de violentă.

De câteva ori pe zi, englezoaica îşi atacă familia şi chiar îşi provoacă răni. Părinţii se tem să nu-şi facă rău în timpul crizelor, aşa că i-au capitonat întreaga cameră.

Fetiţa s-a născut cu sindromul Smith-Magenis şi se comportă în acest fel încă de când era bebeluş, însă pe măsură ce a crescut, accesele de furie au devenit din ce în ce mai puternice şi mai dese. Acestea pot dura între două minute şi trei ore. În acest timp, îi loveşte pe cei din jur cu mîinile, picioarele sau diverse obiecte contondente, iar în cazurile extreme se muşcă de mâini, îşi smulge părul şi chiar încearcă să-şi scoată unghiile din carne.

"Grace este ca Jekyll şi Hyde. Acum e fericită şi se joacă liniştită cu jucăriile sale, iar în secunda următoare ne atacă şi se răneşte. Are aceste crize chiar şi de zece ori pe zi", a povestit mama sa, Lisa, care a adoptat-o pe când avea un an şi jumătate. 

Această boală este atât de rară încât afectează doar unul din 25.000 de copii şi de cele mai multe ori este confundată cu autismul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net