Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească. «Până nu terminăm ancheta, nici un popă»

dinca.jpg

Cererea monstrului lui Gheorghe Dinca a pus pe jar anchetatorii

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, fata răpită în 14 aprilie, din Caracal, a afirmat, într-o emisiune în direct la România TV, că Gheorghe Dincă, suspectat că le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a cerut să se spovedească în faţa unui preot.

Anchetatorii, despre care s-a tot spus că de-a lungul celor trei luni i-au făcut suspectului nenumărate concesii, de data aceasta l-ar fi refuzat. „Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!“, a afirmat Tonel Pop.

Loading...

Citește și

  • reconstituire_caracal_gheorghe_dinca_fara_catuse

    Mărturia terifiantă a unei tinere care a fost abuzată sexual în copilărie de către Gheorghe Dincă artă că presupusul criminal de la Caracal avea astfel de înclinaţii de mai mulţi ani. Este limpede acum ca lumina zilei că mecanicul auto, în vârstă de 66 de ani, a agresat sexual şi alte fete. Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au fost răpite de Dincă, violate, ucise şi apoi incendiate, după cum a mărturisit chiar inculpatul.

  • gheorghe dinca, crima, caracal, nepoti, FBI, ancheta, probe

    Cazul crimelor din Caracal loveşte şi în familia lui Gheorghe Dincă, mecanicul care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani), răpită pe 14 aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani), sechestrată pe 24 iulie. Nepoţii lui Dincă refuză să mai aibă contact cu colegii de la şcoală, după ce aceştia i-ar fi agresat verbal şi i-ar fi ameninţat cu bătaia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1