Dinamo a invins campioana in ultimul minut

Ultima actualizare:

Golurile au fost marcate de Andrei Cristea '48 şi Torje '90+3, pentru gazde, respectiv Iulian Apostol '28, pentru oaspeţi, gruparea antrenată de Dario Bonetti reuşind să obţină prima victorie în istoria confruntărilor cu Unirea Urziceni.

0-1: Iulian Apostol a primit o pasă la aproximativ 25 de metri şi l-a învins pe Dolha cu un şut plasat, la colţul lung.Min. 43: Maftei a recentrat un balon până în marginea careului de 6 metri, de unde Bilasco a reluat din prima spre poartă, însă Dolha a respins în ultimul moment.Min. 44: Kone a reluat cu capul o centrare de pe partea stângă, Arlauskis a respins în faţă până la acelaşi Kone, dar şutul acestuia a fost respins de pe linia porţii de Galamaz.Min. 45: Tamas a executat în forţă o lovitura libera de la 25 de metri, iar Arlauaskis a respins in corner de sub transversală.

1-1: Andrei Cristea a restabilit egalitatea cu un şut aproape de vinclu, fără nicio şansă pentru portarul Arlauskis.Min. 58: Bilaşco se trezeşte cu un balon la 8-9 metri de poartă, dar trimite pe lângă poartă dintr-o poziţie favorabilă;Min. 60: Sorin Frunză scoate un balon la marginea careului, de unde Maftei a şutat din alergare însă Dolha a respins în corner.Min. 64: Apărarea formaţiei Dinamo a fost surprinsă de un corner executat rapid de oaspeţi, balonul a ajuns la Bălan, care a şutat de la circa 11 metri, lateral dreapta, iar Dolha a intervenit încă o dată salvator.Min. 67: Sorin Frunză a expediat un şut în cros, de la aproximativ 25 de metri, care a trecut puţin pe lângă stâlpul din stnga al porţii lui Dolha.Min. 79: Andrei Cristea a şutat din unghi, Arlauskis a respins în faţă şi Torje, aflat la 5 metri, a reluat peste transversală cu poarta goală.

2-1: Tamaş a trimis o centrare lungă în marginea careului de unde Torje a reluat peste Arlauskis, ieşit inoportund dintre buturi.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 30. Tamaş, 21. Dr. Grigore, 3. Pulhac - 29. N'Doye - 22. Torje, 5. D. Kone, 6. L. Rus (10. Alexe '46), 7. Zicu (99. Niculescu '71) - 17. An. Cristea. Antrenor: Dario BonettiUnirea: 1. Arlauskis - 24. Maftei (16. E. Nicu '89), 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 23. Bordeanu - 8. S.Paraschiv - 21. Bălan 32. I. Apostol (19. Brandan '73), 30. S. Frunză, - 14. Rusescu, 7. Bilaşco (17. Semedo '63). Antrenor: Dan PetrescuCartonaşe galbene: Rusescu '31 / Niculescu '72Arbitri: Wagner Lutz (central) - Tobias Weiz, Tobias Stieler (asistenţi) - Radu Petrescu (rezervă).Observatori: Constantin Gheorghe, Gheorghe Nedelescu.La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net