Dinamo a făcut egal cu Astra Ploieşti

Ultima actualizare:

Astra: Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, Cornea - Strătilă (Sandu 90+2), V. Gheorghe, Takaiuki, Paulinho (Hatchi 86) - Păun (Gafiţa 46), Dokic. Antrenor: Nicolo Napoli.

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Moţi, Tamaş, Diabate - Ad. Cristea (Alexe 82), Rus, N'Doye, Boştină - Niculescu (A. Cristea 74), M. Niculae. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Rohat 33, Cornea 84, Miron 82 / Tamaş 37, Boştină 79

Arbitri: Sebastian Colţescu - Ionel Popa, Florin Păunescu

Stadion: Astra; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 55: Claudiu Niculescu s-a desprins de marcaj şi a trimis cu capul la colţul lung, după o lovitură liberă executată de Boştină, de pe partea dreaptă.

1-1, min. 63: Moţi a încercat să respingă mingea din faţa porţii, dar a intervenit greşit şi balonul a intrat în propria poartă.

Atacanţii formaţiei Astra, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda, care sunt împrumutaţi de la Dinamo, nu au fost folosiţi în acest meci, după ce antrenorul ploieştenilor, Nicolo Napoli, a declarat, luni, că oficialii clubului din Ştefan cel Mare i-au contactat pe cei doi şi le-au sugerat să nu evolueze corect în partida directă dintre cele două formaţii.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 26 de puncte şi se află pe locul 6, în timp ce Astra a făcut 17 puncte şi a urcat pe locul 13.

Reacţii după meci

Preşedintele celor de la Astra Ploieşti, Ioan Niculaie, a declarat la finalul partidei că nu va mai lucra în viaţa lui cu Cristi Borcea: "Am un respect enorm pentru clubul Dinamo, însă acest om, Cristi Borcea, m-a dezamăgit foarte mult în ultima săptămână. Rezultatul este bunicel, nu bun. Se putea şi mai bine. În viaţa mea nu voi mai colabora cu cei din conducerea actuală a lui Dinamo".

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a mărturisit că, în această seară, Dinamo a avut 4 jucători în minus: N'Doye, Moţi, Scarlatache, Dolha. "Scarlatache nu este un fundaş dreapta de pretenţiile lui Dinamo. Moţi nu mai este sigur pe el de câteva etape, iar Dolha în afară de faza golului, nu a avut nicio problemă. N'Doye este în scădere de formă de la meci la meci".

Acţionarul Vasile Turcu, dezamăgit de evoluţia dinamoviştilor, s-a dezlănţuit la finalul meciului: „Mai pe româneşte, n-a jucat nimic. Ce mă îngrijorează enorm e atitudinea jucătorilor. Mi-e ruşine de ce se întâmplă, mi-e ruşine să ies pe stradă".

"Este vina mea că am pierdut azi două puncte. Îmi cer scuze faţă de colegi şi de suporteri. Se poate întămpla oricui, îmi pare rău că mi s-a întâmplat chiar mie. Nu m-a certat nimeni până acum. Nu ştiu dacă era foarte important ca Dinamo să fie campioană de toamnă, important este ce se întâmplă la final", a spus Moţi la finalul partidei cu Astra.

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat că elevii săi meritau victoria, după numărul ocaziilor avute.

"Am pierdut două puncte nemeritat în această seară, după părerea mea. Luăm goluri din nişte faze de cascadorii râsului. La ocaziile pe care le-am avut noi, eu cred că meritam victoria. Dar în fotbal nu contează ocaziile, contează de câte ori marchezi", a spus Ţălnar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net