Dinamo, chin astral

Ultima actualizare:

Într-un meci foarte slab, bucureştenii au măcar "satisfacţia" de a fi marcat ambele goluri ale unei remize care i-a transformat, la propriu, într-o echipă de pluton.

Claudiu Niculescu a deschis scorul, însă bucuria nu a durat decât nouă minute, Moţi înscriind în proprie poartă şi stabilind scorul final.

Tamaş, în conflict cu suporterii Astrei. Stoperul lui Dinamo s-a contrat cu susţinătorii gazdă la momentele de încălzire. Fanii prahoveni l-au ironizat şi fluierat pe Tamaş, iar jucătorul a răspuns cu semne obscene.

Doar Păun, titular. Napoli s-a ţinut de cuvânt şi nu i-a oprit în lot pentru meciul de aseară pe Miranda şi Liviu Ganea, ambii împrumutaţi de la Dinamo. 

În schimb, Georgian Păun, deţinut în coproprietate de Astra şi de "câini", a jucat din primul minut.

N'Doye, din discotecă pe gazon. Deşi a petrecut prin cluburi la finalul săptămânii trecute, senegalezul de 32 de ani a jucat totuşi titular.

Scandalurile s-au ţinut scai de Astra Ploieşti Din nou, motivul l-a reprezentat jucătorii cu trecut dinamovist. Dacă de Miranda şi Liviu Ganea se ştia că vor fi lăsaţi pe dinafară, cu două ore înainte de meci, portarul prahovenilor, Cristi Munteanu, a fost şi el trimis acasă de antrenorul Nicolo Napoli, pe motiv că a jucat cândva în "Ştefan cel mare".

În locul lui a apărat Miron, un goalkeeper care a fost bolnav în ultima săptămână şi care nu s-a mai antrenat de cinci zile. "Napoli se dă mare oltean, urăşte şi el pe Dinamo.

Nu mai există ca om pentru mine, e lipsă crasă de respect, nu e profesionist. Antrenează în România pentru că e italian, doar de asta. Eu sunt sută la sută jucătorul Astrei, nu aveau cei de la Dinamo de ce să vorbească ei cu mine", a declarat Munteanu la Sport.ro.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net