Diaconescu a cerut costum Armani în arest - FOTO

Ultima actualizare:
Galerie foto - Diaconescu
Galerie foto - Diaconescu

Am trăiat să o vedem şi pe asta! Patronul OTV, Dan Diaconescu, a fost încătuşat şi aruncat în beciurile Poliţiei. Asta după ce şi-a petrecut o noapte întreagă la sediul DNA , la audieri. La sfârşitul acestora i s-a emis ordonanţă de reţinere de 24 de ore, fiind trimis în arestul Poliţiei Capitalei. Dan Diaconescu este acuzat că a cerut bani de la un primarul unei comune arădene pentru a nu difuza un material compromiţător, despre averea acestuia.

Citeşte şi:

Dan Diaconescu a fost arestat pentru 29 de zile

Diaconescu către susţinătorii din faţa Judecătoriei Sectorului 1: «Voi fi liber!»

De la ce a pornit  scandalul

Patronul OTV a fost audiat la 19 februarie de procurorii anticorupţie ca martor într-un dosar în care primarul comunei arădene Zărand, Ioan Moţ, l-a denunţat pe clarvăzătorul Doru Pârv că i-ar fi cerut 200.000 de euro.

Banii reprezentau preţul plătit pentru ca OTV să nu difuzeze imagini compromiţătoare la adresa edilului. Diaconescu spune că nu l-a văzut în viaţa lui pe primar.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Dan Diaconescu la Judecătorie


    Galerie foto - Diaconescu
Galerie foto - Diaconescu

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a fost reţinut, ieri dimineaţă, după mai bine de 14 ore de audieri.

La ieşirea din sediul DNA, omul de televiziune a răbufnit : "Sunt primul ziarist arestat pentru un promo. Procurorii ne-au tras ţeapă şi m-au ţinut câteva ore în birou spunându-mi că îmi dau drumul. Abia dimineaţă la ora şase a semnat ordonanţa de reţinere".

Luni ora 16.15. Dan Diaconescu a ajuns la DNA venind direct de la Constanţa, unde era cu familia într-o scurtă vacanţă

Luni, ora 09.00. Coşmarul lui Dan Diaconescu a început luni în jurul orei 9.00, când sediul OTV, sediul social al firmei şi casa acestuia din Primăverii au fost luate cu asalt de mascaţi.

În cadrul celor trei percheziţii simultane, anchetatorii au căutat o sumă foarte mare de bani cash pe care voiau să pună sechestru asigurator în vederea recuperării prejudiciului creat primarului comunei arădene Zărand, Ioan Moţ.

Ora 16.15. Dan Diaconescu, îngrijorat de toată tevatură creată în acest caz, a ajuns la DNA venind direct de la Constanţa, unde era cu familia într-o scurtă vacanţă.

Miezul nopţii. Patronul OTV a terminat prima rundă de audieri.

Marţi, ora 02.10. Celălat învinuit în dosarul şantajării primarului arădean, clarvăzătorul Doru Pârv a fost adus de la Arad la sediul DNA din Capitală.

Marţi ora 02.10. Clarvăzătorul Doru Pârv (stânga) a fost adus cu duba de la Arad direct la sediul DNA din Capitală

Ora 03.00. Au început confruntă-rile între Pârv şi Diaconescu.

Ora 04.00. Patronul OTV a semnat declaraţiile şi a fost sfătuit de procurori să nu părăsească sediul DNA.

Ora 06.00. Anchetatorii au decis să semneze ordonanţa de reţinere pentru cei doi învinuiţi, Dan Diaconescu şi Doru Pârv .

Ora 07.00. Cei doi au părăsit, cu maşini sperate şi cătuşe la mâini, sediul DNA.

Ora 08.00. Ei au ajuns în arestul Poliţiei Capitalei.

Marţi ora 12.10. Iubita lui Diaconescu, Emilia Băţău, i-a adus acestuia la arest haine şi mâncare

Ora 09.00. A fost efectuat controlul medical, iar jumătate de oră mai târziu Dan Diaconescu era scos la vorbitor, în urma cererilor făcute de avocaţi.

El a stat de vorbă, rând pe rând, cu apărătorii, precum şi cu persoanele cheie din OTV, asigurându-se astfel că postul de televiziune va funcţiona în condiţii normale şi fără el la cârmă.

Ora 12.10. Concubina lui Diaconescu, Emilia Băţău, a descins la arestul Poliţiei Capitalei, din Rolls-Royce-ul boss-ului OTV, cărând după ea un constum de haine Giorgio Armani şi o geantă cu schimburi şi produse de igienă personală.

Diaconescu a fost însă sfatuit de avocaţii să renunţe la costumul scump atunci când va apărea în faţa instanţei şi să rămână îmbrăcat cu hainele obişnuite cu care era atunci când a fost zvârlit după gratii.

Ora 20.50 Dan Diaconescu este adus la Judecătoria Sectorului 1.

Ora 21.30. Începe şedinţa de judecată în care sunt audiaţi Dan Diaconescu şi Doru Pârv. Procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Citeşte şi:

Nicolae Diaconescu: «Dănuţ al meu e tare, chiar dacă au sărit şacalii pe el»

Localnicii despre primarul care îl acuză pe Doru Pârv de şantaj: «Nu prea are frică de lege»

Victor Ciutacu: E aiuritor ce se întâmplă!

Magda Ciumac: În 2014, Dan Diaconescu va fi preşedinte!

Doru Iuga: „E penibil! Criminalii sunt liberi, iar Dan este arestat!”

Dan Diaconescu, subiect de show la propria televiziune

Diaconescu, avere de zeci de milioane de euro! Are colecţie de case şi maşini!

Fanii OTV cer eliberarea «liderului poporului»

Dan Diaconescu nu a fost uitat de fanii OTV. Câteva doamne trecute de prima tinereţe s-au adunat în faţa Judecătoriei Sectorului 1 şi, înarmate cu nişte pancarte anemice, militau pentru eliberarea lui Dan Diaconescu.

simeon stalpnicul png

Pe foile de hârtie ale pensionarilor se puteau citi mesaje de tipul "Free DD", "Diaconescu nu ceda, noi suntem de partea ta! "Eliberaţi liderul poporului".

Şi pe Internet au apărut mesaje de solidaritate cu Diaconescu, şi chiar tricouri imprimate cu mesaje de punere în libertate.

Vezi aici imagini cu sosirea lui Diaconescu la sediul DNA

Nicolae Diaconescu: «Dănuţ al meu e tare, chiar dacă au sărit şacalii pe el»

Părinţii lui Dan Diaconescu stau cu sufletul la gură să afle noutăţi despre copilul lor.

Părinţii lui Diaconescu s-au închis în casă

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! au vorbit cu Nicolae Diaconescu, tatăl boss-ului OTV: „Când am vorbit cu Dănuţ era în drum spre Bucureşti. Îmi spunea că se grăbeşte ca să ajungă cât mai repede la DNA. Eu i-am spus să nu fugă cu maşina, că nu e bine, se poate întâmpla vreun accident. Dănuţ al meu este tare, va trece el şi prin asta, cum a mai făcut-o şi altă dată. Ce păcat că românii din ziua de azi se mănâncă între ei! Au sărit pe Dănuţ ca şacalii, să rupă fiecare câte o bucăţică. Eu ce să spun? L-am crescut, am văzut cum a muncit să ajungă mare. Iar acum, când să avem şi noi, părinţii, o satisfacţie, uite ce am trăim! Soţia este bolnavă, are emoţii mari şi a plâns mult".

Cu vocea tremurată ne-a spus că nu ştie dacă mai apucă ziua de mâine. „Se poate întâmpla orice, de la o clipă, la alta", a mai spus Nicolae Diaconescu.

Patronul OTV - avere de 33 milioane de euro

Dan Diaconescu avea anul trecut o avere estimată la 33.425.000 de euro.

Numai televiziunea OTV valorează 30.000.000 euro (cea mai recentă ofertă).

Aceasta a funcţionat până la începutul acestui an într-un apartament de bloc din Piaţa Romană.

La sfârşitul lunii ianuarie,  Diacomescu a reuşit să termine mutările în noul sediu, situat în cartierul Militari.

Colecţie de case şi maşini

Dan Diaconescu locuiește cu familia în casa din cartierul Primăverii

simeon stalpnicul png

* casă pe malul mării, la Constanţa - 250.000 €

* casă la Sinaia - 250.000  €

* casa din Primăverii, Bucureşti - 500.000  €

* Rolls Royce Phantom - 385.000  €

* Rolls Royce Drophed - 340.000  €

* Bentley Flying Spur - 200.000  €

* Iaht - 500.000  €

* bloc Băneasa, 6 etaje - 1.000.000  €

Bine că sunt liberi criminalii

Doru Iuga:

„Este penibil ce se întâmplă şi foarte trist. Sunt o mulţime de criminali în libertate, dar l-au reţinut pe Dan Diaconescu pentru că reprezintă un pericol social! De fapt, nu mă mai surprinde nimic în ţara asta, este doar penibil ce se întâmplă. Noi ştim că Dan nu este un infractor periculos şi îl susţinem".

În 2014, Dan va fi preşedinte

Magda Ciumac:

"Păcat pentru el. Va trece el şi peste asta, dar ce va fi în sufletul lui, Dumnezeu ştie! Dacă va fi arestat, în 2014, va ieşi preşedinte! Lumea se va sinucide ca la arestarea lui Gigi Becali, iar totul se va schimba. Păcat, că este om bun, în ciuda faptului că l-am înjurat".

Dan ne-a făcut ceea ce suntem

Claudiu Bogdan:

„Dan Diaconescu a făcut un anunţ pe post şi a fost arestat. În România, te pot lega pentru orice bănuială. Sper să nu fie arestat pentru 29 de zile pentru că ar însemna că cineva vrea aşa ceva, altfel nu există nici o probă pentru vreo infracţiune. Sincer, îmi este şi mie frică. Dar, dacă el va sta în puşcărie 29 de zile, vom muri în direct la OTV. Dan ne-a făcut ceea ce suntem azi şi vom lupta pentru el".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net