Dezvăluire: «Berlusconi, masat pe tălpi de lesbiene»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul sexual al premierului italian Silvio Berlusconi continuă. Patrizia D'addario, una dintre femeile din haremul său, din care a făcut parte şi românca Ioana Vişan, revine cu dezvăluiri incendiare.

Patrizia D'Addario (42 de ani), dama de companie care se află în centrul scandalului sexual în care este implicat Berlusconi, se pregăteşte să îşi publice memoriile. În cartea sa, D'Addario povesteşte într-o manieră şocantă despre întâlnirile amoroase pe care le-a avut cu premierul italian anul trecut.

Berlusconi a invitat-o în dormitorul său, în timpul unei petreceri. Acolo, premierul s-a schimbat de costum, îmbrăcând o pijama albă de mătase. "Arăta ca o fantomă în pijamaua aceea. Îmi aduc aminte că lenjeria de pe pat era foarte moale şi fină", mărturiseşte D'Addario.

Dama de companie mai spune că Berlusconi s-a lăudat că primise lenjeria de la premierul rus, Vladimir Putin.

Patrizia D'Addario precizează că, după ce au făcut sex, în dormitor au intrat două lesbiene care li s-au alăturat şi care, în final, i-au masat tălpile lui Berlusconi. Patrizia este prostituata italiană care a făcut multă vâlvă în întreaga lume după ce a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că a făcut sex cu Silvio Berlusconi.

D'Addario a vorbit pentru prima oară de orgiile organizate de acesta la Vila Certosa şi Palatul Grazioli. Tot ea a povestit despre "haremul" premierului, din care a făcut parte.

Pe aceeaşi temă:

Dezvăluirile şocante ale damei de companie, Patrizia D'addario, despre Berlusconi

Amanta lui Berlusconi, terorizată în Italia

Patrizia a declarat că fusese angajată de Gianpaolo Tarantini, om de afaceri din Bari care furniza femei plătite pentru petrecerile deocheate ale şefului de guvern de la Roma. D'Addario a subliniat că Tarantini a informat-o, în prealabil, despre exigenţele sexuale ale lui Berlusconi.

Cartea în care Patrizia povesteşte pe larg despre aventurile ei în patul lui Berlusconi va fi în librării de Crăciun. Prostituata şi-a intitulat memoriile "Bucură-te, preşedinte - Adevărul despre cea mai faimoasă escortă din lume".

image

2.000 €, o noapte de sex

Patrizia D'addario, 42 de ani, susţine că a devenit damă de companie într-o perioadă dificilă a vieţii, marcată de sinuciderea tatălui.

A acceptat să facă sex cu Berlusconi pentru 2.000 de euro pe noapte. A renunţat la banii promişi de premierul italian, cerând în schimb să o ajute să obţină o casă.

Citeşte şi:Silvio Berlusconi, rock-starul anului în Italia VIDEOPrietena Ioanei Vişan s-a destăinuit pentru presă FOTO

Amanta lui Berlusconi i-a trimis 15.000 de euro fostului iubit într-un an

Amanta româncă a lui Berlusconi, dată de gol de maiou

Mama amantei lui Berlusconi: «Sunt mândră de fata mea»

A urmărit o carieră politică în urma relaţiilor sexuale cu Silvio Berlusconi.

Ioana a participat şi ea la orgii

Românca Ioana Vişan a participat şi ea la petrecerile "deocheate" ale premierului italian. Deşi tânăra a negat iniţial că ar fi fost vreodată la Vila Certosa, Click! a demonstrat contrariul.

Click aici pentru a vedea cum e acasă la Ioana Vişan

image

Ea a fost dată de gol de o banală piesă vestimentară, un maiou pe care l-a purtat la întâlnirea cu Berlusconi şi în care era îmbrăcată şi într-o fotografie din arhiva personală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net