Dezbatere Click! Eşti de acord cu eutanasierea maidanezilor?

Ultima actualizare:

De asemenea, Corneliu Vadim Tudor este hotărât să iniţieze un proiect de rezoluţie în Parlamentul European, împotriva Guvernului României pe această temă.

"Maidanezii nu sunt nişte ţânţari sau nişte păianjeni. Cea mai mare capodoperă a lui Dumnezeu, după om, este câinele. Un câine este cel mai mare dar făcut de Dumnezeu omului", a declarat Corneliu Vadim Tudor, în cadrul emisiunii Ora de Foc, de la Realitatea TV. 

Ei susţin că principala metodă prin care Bucureştenii vor putea scăpa de câinii fără stăpân este castrarea lor şi nu omorârea.

„Ne văităm că nu avem bani pentru sterilizarea animalelor. Dar de ce noi, poporul român, ne permitem să întreţinem puşcăriaşi, pedofili, criminali şi aşa mai departe?", s-a întrebat Oana Zăvoranu retoric.

Această opinie a fost susţinută şi de Monica Davidescu. "Am dat extrem de multe soluţii primăriilor: sterilizarea câinilor, recensământul lor, vaccinarea şi reîntoarcerea în teritoriu în mici ţarcuri", a explicat Monica Davidescu.

"Eutanasierea în România înseamnă omorârea câinilor prin electrocutare. Câinii sunt băgaţi în cuşti, udaţi şi apoi electroctaţi. O altă metodă este plătirea unor haidamaci alcoolici, cu alcool, să intre în cuşti şi să îi omoare cu bâta. Şi o altă metodă de omorâre a câinilor la noi în ţară este aruncarea la ţintă cu puiuţii de câteva zile pe zidul de beton", a explicat Monica Davidescu.

Eşti de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân? Care este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea acestei probleme? Comentează mai jos ce crezi despre proiectul propus de prefectul Capitalei.

Mai citeşte:

Prefectul Capitalei propune eutanasierea maidanezilor. Cum comentezi?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net