Dezbatere Click! Eşti de acord cu eutanasierea maidanezilor?

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu vor organiza un miting, vineri 30 aprilie 2010, în faţa Primăriei Capitalei, pentru a protesta faţă de propunerea prefectului Bucureştiului de a eutanasia câinii fără stăpân.

De asemenea, Corneliu Vadim Tudor este hotărât să iniţieze un proiect de rezoluţie în Parlamentul European, împotriva Guvernului României pe această temă.

"Maidanezii nu sunt nişte ţânţari sau nişte păianjeni. Cea mai mare capodoperă a lui Dumnezeu, după om, este câinele. Un câine este cel mai mare dar făcut de Dumnezeu omului", a declarat Corneliu Vadim Tudor, în cadrul emisiunii Ora de Foc, de la Realitatea TV. 

Ei susţin că principala metodă prin care Bucureştenii vor putea scăpa de câinii fără stăpân este castrarea lor şi nu omorârea.

„Ne văităm că nu avem bani pentru sterilizarea animalelor. Dar de ce noi, poporul român, ne permitem să întreţinem puşcăriaşi, pedofili, criminali şi aşa mai departe?", s-a întrebat Oana Zăvoranu retoric.

Această opinie a fost susţinută şi de Monica Davidescu. "Am dat extrem de multe soluţii primăriilor: sterilizarea câinilor, recensământul lor, vaccinarea şi reîntoarcerea în teritoriu în mici ţarcuri", a explicat Monica Davidescu.

"Eutanasierea în România înseamnă omorârea câinilor prin
electrocutare.
Câinii sunt băgaţi în cuşti, udaţi şi apoi
electroctaţi. O altă metodă este plătirea unor haidamaci alcoolici, cu
alcool, să intre în cuşti şi să îi omoare cu bâta. Şi o altă metodă de
omorâre a câinilor la noi în ţară este aruncarea la ţintă cu
puiuţii de câteva zile pe zidul de beton
"
, a explicat Monica
Davidescu.

Eşti de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân? Care este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea acestei probleme? Comentează mai jos ce crezi despre proiectul propus de prefectul Capitalei.

Mai citeşte:

Prefectul Capitalei propune eutanasierea maidanezilor. Cum comentezi?

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5