Deţinut mort la penitenciarul Gherla!

Ultima actualizare:

    Colegii de celulă i-au anunţat pe gardieni că tânărul e inconştient.
Colegii de celulă i-au anunţat pe gardieni că tânărul e inconştient.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, deţinut la Penitenciarul Gherla, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj. Acesta se simţise rău în incinta închisorii.

"Persoana decedată, în vârstă de 20 de ani, executa o pedeapsă privativă de libertate în regim semideschis, în cadrul Secţiei Exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, având o condamnare de 5 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În data de 24 septembrie, în jurul orei 23,20, persoana privată de libertate a solicitat să fie prezentată la cabinetul medical, acuzând amorţeli la membrul inferior şi superior drept, precum şi dureri în zona spatelui. După administrarea unei fiole de gluconat de calciu şi a unei tablete de piafen, persoana privată de libertate s-a deplasat în camera de deţinere, iar în jurul orei 23,45, agentul supraveghetor a fost anunţat de către colegii de cameră a persoanei condamnate că aceasta se află în stare de inconştienţă", a arătat Dan Donciu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Acesta a mai spus că tânărului i-au fost aplicate manevre de resuscitare şi, în acelaşi timp, a fost anunţat Serviciul de Urgenţe, iar la ora 00,05, bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la UPU Cluj.

În cauză a fost deschisă o anchetă care să stabilească împrejurările şi cauzele care au dus la decesul deţinutului.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net