Descinderi DIICOT la falsificatorii de carduri

Ultima actualizare:

Potrivit postului Realitatea TV, se fac percheziţii simultane în 30 de locuinţe. Membrii acestor reţele falsificau şi fabricau dispozitive de citire de carduri şi de informaţii de pe carduri. Acestea erau montate pe ATM-uri din ţări din Orientul Îndepărtat, precum Iordania şi Tunisia. În aceste ţări erau obţinute informaţii despre acestea carduri. Apoi cardurile erau clonate în România, urmând ca ulterior alţi membrii ai reţeleor să scoată bani după aceste carduri. Prejudiciul este enorm, anchetatorii estimând sume de mai multe zeci de milioane de euro.

De asemenea au loc percheziţii şi în casa fiului judecătorului Covei, judecător la Curtea de Apel Craiova, deoarece se pare că acesta, Iustin Covei, este implicat într-una din aceste reţele. Din primele informaţii se pare că aici există chiar un laborator de falsificare al acestor carduri, potrivit postului menţionat.

Percheziţiile să facă parte dintr-o acţiune mai amplă de anihilare a reţelelor de falsificatori de carduri. Două astfel de grupări au fost deja destructurate în Mehedinţi şi Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net