Demnitarii chinezi nu mai au voie la prostituate

Ultima actualizare:

    Cei care recurg la astfel de servicii sexuale sunt ameninţaţi cu sancţiuni disciplinare şi blocarea carierelor
Cei care recurg la astfel de servicii sexuale sunt ameninţaţi cu sancţiuni disciplinare şi blocarea carierelor

Membrii Partidului Comunist Chinez au fost ameninţaţi cu sancţiuni disciplinare de un înalt responsabil al partidului dacă vor întreţine relaţii sexuale cu prostituate sau vor frecventa locurile 'vulgare', a anunţat vineri un cotidian chinez.

Avertismentul a fost lansat în urma unei serii de afaceri criminale sau de corupţie în care au fost implicaţi responsabili ai partidului care au frecventat prostituate sau care au avut amante, infoemează Global Times.

'Reprezentanţii partidului trebuie să se ţină departe de locurile vulgare şi nu au permisiunea a vizita 'sanpei xiaojie' pentru a se distra', a declarat unul dintre membrii biroului politic, Li Yuanchao, citat de cotidianul amintit. 'Sanpei xiaojie' sunt femeile care întreţin relaţii sexuale contra cost cu bărbaţi.

Li, responsabil cu departamentul de organizare al partidului de 76 de milioane de membri, a explicat că acele cadre de partid implicate recent în diverse scandaluri răsunătoare au recurs la serviciile acestor femei. El a ameninţat cu sancţiuni disciplinare şi cu blocarea carierelor celor vinovaţi, fără a face alte precizări.

Fostul şef al justiţiei, violator

Global Times a oferit ca exemplu cazul lui Chen Liangyu, fostul şef al partidului din Shanghai aflat în închisoare, care avea o amantă. Publicaţia Yangzi Evening News a relatat la rândul său că Wen Qiang, fost şef al justiţiei şi fost adjunct al poliţiei din metropola Chongqing, a întreţinut relaţii sexuale cu minore sau cu starlete. Wen a recunoscut că a violat câteva dintre aceste femei, potrivit publicaţiei amintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net