De ziua lui, Mutu a aşteptat un telefon de la Răzvan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru Mutu petrecerea a început încă de joi seara. Şi-a luat soţia, fetele şi mama şi a ieşit în oraş, la unul dintre restaurantele lui preferate. A zăbovit destul după miezul nopţii, motiv pentru care ieri dimineaţă la vila sa din Florenţa era linişte totală.

"Au venit târziu din oraş şi probabil dorm", a explicat portăreasa de la intrarea în complex. "Ştiu că e ziua lui Mutu şi o să îi urez şi eu La Mulţi Ani. Nu am bani de cadou, ca nu câştig atât de bine, dar o urare nu mă doare gura să îi fac", a mai afirmat Milvia Guerra, o femeie de 64 de ani, care păzeşte intrarea în curte.

Mutu a continuat petrecerea şi vineri seara, deoarece din ţară au venit câţiva invitaţi, între care şi Ana Maria Prodan, alături de soţul acesteia, Laurenţiu Reghencampf. Deşi a primit cadouri şi felicitări, prin telefon sau sms, de la cunoştinţe şi prieteni, Mutu nu s-a ales şi cu darul cel mare: un telefon de la selecţionerul Răzvan Lucescu.

Cu o zi înainte, fotbalistul Fiorentinei a abordat problema selecţionării lui la prima reprezentativă, precizând că nu e normal comportamentul lui Răzvan Lucescu faţă de el. "I-am dat 36 de telefoane, dar nu mi-a răspuns deloc. Mai rămânea să îi trimit un mail",a spus Mutu, care deşi a vrut să pară stăpân pe situaţie, a dat impresia că suferă pentru faptul că nu mai e în graţiile selecţionerului.

Atacantul Fiorentinei a fost asaltat de admiratoare

simeon stalpnicul png

El a aşteptat ieri un telefon de la Răzvan Lucescu, dar acesta nu a venit, antrenorul ignorând total ziua de naştere a fotbalistului, care ar fi putut reprezenta un prilej de împăcare între cele două părţi. Interesant este că înainte de episodul Serbia, Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu erau prieteni foarte buni.

Pe aceeaşi temă:

Mutu: «L-am sunat pe Răzvan de 36 de ori! Nu mi-a răspuns. A greşit faţă de mine!»

EXCLUSIV Mutu a fost felicitat de ziua sa de fanii Fiorentinei

Adrian Mutu, sarmale şi caltaboşi de ziua sa

Antrenorul discuta aproape zilnic cu fotbalistul şi mergea destul de des în Italia, pentru a lua masa împreună, timp în care făceau planuri pentru echipa naţională. Mutu era unul dintre confidenţii lui Răzvan, acesta asigurându-l că vrea să reconstruiască naţionala cu el în prim-plan.

A acceptat să se fotografieze cu reporterul Click!

simeon stalpnicul png

Escapadele fotbalistului dinainte şi după meciul cu Serbia au schimbat radical relaţia dintre cei doi, Lucescu jr. simţindu-se trădat de unul dintre cei mai apropiaţi jucători ai săi.

Selecţionerul s-a supărat şi mai tare după ce a aflat că Mutu nu l-a sunat pe el direct după partida de la Belgrad, ci întâi a telefonat unor personaje din anturajul naţionalei, pentru a se interesa dacă Răzvan Lucescu a comentat în vreun fel comportamentul lui şi a abia apoi a început să îl sune.

Redacţia Click! din Italia a ţinut să-i ureze „La Mulţi ani!” lui Adrian Mutu, chiar la Florenţa, cu ocazia împlinirii a 31 de ani şi a postat un mesaj chiar pe zidul casei atacantului Fiorentinei.

simeon stalpnicul png

Mircea Lucescu <<Mutu minte>>

Mircea Lucescu, tatăl selecţionerului, a declarat ieri că nu crede că Mutu l-a sunat de 36 de ori pe Răzvan. "Nu cred că l-a sunat, dar dacă vrei să dai de cineva sigur dai. Răzvan n-a zis niciodată că nu îl va mai convoca pe Mutu", a declarat ieri Mircea Lucescu la plecarea din România.

Impresarul jucătorului, Victor Becali, are însă altă părere. "Mutu nu va sta în faţa Federaţiei ca să aştepte să fie chemat la lot. Cred că naţionala are mai mare nevoie de Mutu, decât Mutu de naţională", a spus procuratorul fotbalistului.

Citeşte şi:

West Ham United îl vrea pe Mutu împrumut până la vară

Prodanca a plecat în Italia să-l serbeze pe Mutu

Uite unde mănâncă Mutu!

Mutu refuză superoferta arabilor de la Al-Sadd

Luis van Gaal: «Mutu este un star internaţional»

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net