De Crăciun, Victoria i-a luat lui David Beckham un câine simpatic

Ultima actualizare:

Victoria i-a dăruit soțului un simpatic bulldog, pe care a plătit 2500 de euro de la un crescător de animale. Diva a fost inspirată de vorbele lui David care a menționat cu ceva zile înainte de spiritul de bulldog pe care trebuie să-l aibă naționala Angliei în vederea unei campanii reușite la Mondialul din 2010.

Doamna Beckham i-a prezentat cadoul mijlocașului englez care a fost extrem de încântat la vederea animalului de companie.

Familia Beckham a sărbătorit Crăciunul la Palatul Beckingham din Anglia, printre cei fericiți de vederea noului membru fiind și cei trei băieți ai lui David.

Potaia va locui la Los Angeles alături de Victoria și copii, în timp ce Beckham se pregătește să vină la AC Milan.

Citește și

David Beckham a primit cadou doi micro-purcei

Beckham a primit de la soţie un Bentley

Victoria Beckham: "Dorm goală şi am poftă de sex"

Victoria Beckham nu mai e cea mai bine plătită nevastă de fotbalist

"David e absolut încântat de bulldogul primit. El va zbura la L.A. pentru ca băieții să aibă ce să supravegheze în timp ce tăticul lor este plecat", a spus un prieten al familiei.

David mai are doi rottweileri, Snoopy și Puff, și doi porcușori în miniatură.

La masa de Crăciun, familia Beckham a avut un invitat special în persoana unui celebru bucătar englez care le-a gătit cu ocazia acestui sărbători. Acesta a venit cu întreaga familie, soția și cei patru copii. Printre invitații s-au mai numărat părinții lui David și cei ai Victoriei.

Becks s-a ocupat de decorațiunile de Crăciun, apelând la un Moș, la o sanie și la niște spiriduși. A comandat și zăpadă artificială. Revelionul îl va sărbători separat de familia sa.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net