De ce simulează femeile orgasmul?

Citeste tot despre: 

Studiile spun că unele femei simulează cel puţin un orgasm, în timp ce altele le simulează pe aproape toate, scrie www.jurgita.com. De ce se întâmplă acest lucru?

În primul rând, femeile nu vor să-şi dezamăgească partenerul, sunt prea obosite ca să se chinuiască să obţină un orgasm sau pur şi simplu vor să pună capăt cât mai repede partidei de sex.

Un alt motiv ar fi faptul că, în general, femeile nu caută orgasmul, ci intimitatea. O astfel de atitudine l-ar face pe partener să se simtă prost, aşa că singurul mod de a-i face pe amândoi să se simtă bine este ca ea să simuleze climaxul.

Unele femei nu sunt capabile să atingă deloc orgasmul în timp ce fac sex, dar vor ca partida să pară reuşită. În general, bărbaţii se aşteaptă ca şi partenera să obţină plăcerea maximă, aşa că practic o obligă moral să simuleze ceva ce nu poate atinge. De asemenea, femeile mai simulează orgasmul şi în cazurile în care nu sunt interesate de sex, dar partenerul vreau cu orice preţ să facă amor.

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Câteodată, când un bărbat încearcă din greu s-o facă pe partenera sa fericită în pat, aceasta se simte vinovată şi prefer să simuleze orgasmul pentru a-l scăpa pe iubit de efortul depus suplimentar.

Şi problemele de sănătate constituie pentru femei un motiv de a se preface în dormitor. Dacă în tipul partidei de sex, anumite zone erogene devin prea sensibile şi se instalează durerea în locul plăcerii, partenera va dori să simuleze orgasmul cât mai repede pentru a se putea relaxa.

Ce este de făcut în cazul în care îţi bănuieşti partenera că se preface în pat?
Discută cu ea şi află ce anume o face cu adevărat fericită în pat. Nu te supăra pe ea dacă recunoaşte că simulează. Încearcă să rezolvi problema, nu să cauţi un motiv de ceartă.

Pe aceeaşi temă:

Cum pot femeile să ajungă mai uşor la orgasm

Iată cum puteţi reuşi să aveţi amândoi orgasm simultan

Află care sunt cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei

Află secretele fericirii în viaţa sexuală!

Jocuri erotice pentru o viaţă sexuală sănătoasăLoading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1