De ce e bine să aşteptaţi înainte să faceţi sex

Ultima actualizare:

    Întotdeauna poţi face sex la momentul potrivit, dar niciodată nu poţi şterge o greşeală.
Întotdeauna poţi face sex la momentul potrivit, dar niciodată nu poţi şterge o greşeală.

Oricât de amuzant ar suna, lecţiile pe care le-am învăţat la orele de "Educaţie sexuală", în liceu, despre cum e bine să aşteptăm înainte să facem sex, le putem folosi la fel de bine şi în viaţa noastră de adult, informează www.marieclaire.com.

De cele mai multe ori, sexul nu se întâmplă la momentul potrivit. Deşi corpurile voastre sunt sincronizate, minţile voastre nu. El crede ceva despre relaţie, pe când ea crede opusul. Sexul înseamnă ceva diferit pentru fiecare persoană în parte.

Întrebarea este: cum putem să fim siguri că sexul nu va ajunge mai important decât relaţia în sine, sau că relaţia va fi distrusă din cauza sa? Răspunsul se găseşte în compatibilitate, timp şi nivelul de comfort. Sexul are puterea să distrugă o relaţie, dar nu şi să o salveze.

Câţi oameni stau împreună doar pentru că sexul este grozav? Acesta reprezintă o parte importantă dintr-o relaţie, însă, cei de la Marie Claire sunt de părere că mai bine aşteptaţi. Iată şi argumentele:

1. Aşa filtraţi băieţii buni de cei răi: practic, dacă nu faceţi sex imediat, este singura soluţie prin care puteţi să vă daţi seama dacă un baiat vrea ceva mai mult sau nu. Dacă nu o să cedaţi, şi el vrea de la voi doar o noapte de nebunii, atunci o să dispară din viaţa voastră brusc şi o să-şi concentreze atenţia pe altcineva.

2. O să ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine: Poate suna un pic nuvelistic, însă, cu cât ajungi să cunoşti pe cineva mai bine, cu atât ai să te simţi mai în largul tău cu acea persoană.

3. Creşte tensiunea: Cât timp ieşiţi la întâlniri şi vă apropiaţi din ce în ce mai mult, tensiunea creşte. Amândoi ştiţi că o să faceţi sex până la urmă, dar nu ştiţi când. Cu fiecare zi care trece, dorinţa şi anticipaţia devine mai intensă.

4. One night stand-urile rar se transformă în relaţii: Majoritatea băieţilor nu sună fetele înapoi după un one night stand, doar dacă vor să aibă o legătură cu acestea, strict bazată pe sex.

5. Mereu poţi merge înainte, dar niciodată înapoi: cam ăsta este motivul pentru care majoritate filmelor includ o femeie care plânge în cabina de duş. Ele vor să-şi spele păcatele şi să uite că au avut de-a face cu un asemenea bărbat. Deşi este tentant uneori să faci sex imediat, aşteptarea te va ajuta să eviţi regrete şi greşeli.

Întotdeauna poţi face sex la momentul potrivit, dar niciodată nu poţi şterge o greşeală.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net