De azi, Click! sim îţi dă mii de minute cadou

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Eşti pregătit? De astăzi bomba Click!sim devine activă. Îţi vei uimi toţi prietenii cu cheful tău de vorbă, şi asta pentru că ai mii de minute şi sms-uri gratuite pe cartela minune, Click! sim.

Simpaticele personaje de pe cartele ţi-au pregătit cea mai tare surpriză. Dacă ai o cartelă Click! sim, de azi poţi vorbi cât vrei cu cine ai chef!

Opţiunea de 2,5 euro se va activa gratuit astăzi, la toţi cei care au o cartelă Click! sim. Astfel, ai pe cartela ta Click! sim 3.000 de minute şi 3.000 de sms-uri gratuite în grupul Click! şi 20 de minute naţionale.

Totul gratuit! Nu mai sta pe gânduri! Pune mâna pe telefon şi anunţă-ţi şi prietenii din grupul Click! să dea drumul la vorbă.

Cea mai tare cartelă a iernii te-a răsfăţat până acum cu o mulţime de concursuri şi premii pe cinste. 707 norocoşi au câştigat câte un super telefon mobil, doar cu un simplu sms.

De asemenea, alţi 320 de fani ai Click! sim s-au ales cu premii totale de 32.000 de euro. Câte 40 de norocoşi au câştigat zilnic premii de 100 de euro, bani gheaţă, la Click!sim mania.

În plus, în ajunul Crăciunului, concursul nostru şi-a desemnat şi marele câştigător al premiului de 4.000 de euro. Ieri, fericitul câştigător ne-a vizitat redacţia.

„Mi-aţi transformat Crăciunul în unul de vis cu acest premiu", ne-a spus Marius Iosif. Bucureşteanul a cumpărat la începutul acestei luni cartele Click! sim pentru toată familia.

„Am luat 11 cartele ca să vorbim între noi în familie. Le-am şi reîncărcat şi mi se par foarte utile. Abia aştept şi cele 3.000 de minute, 3.000 de sms-uri gratuite în grup şi cele 20 de minute naţionale care vor intra de luni. Să tot vorbeşti cu aceste cartele", ne-a spus în încheiere Marius.

Avantajele Click! sim

- la o reîncărcare de minim 3 euro primeşti 3000 de m inute gratuite în grupul Click! sim;

- ai un tarif de doar 8 cenţi pe minut în orice reţea naţională;

- poţi accesa gratuit site-ul Click!, www.click.ro;

- primeşti zilnic bancul zilei şi prognoza meteo.

A câştigat 4.000 de euro cu Click!sim mania

După ce a împărţit premii de 32.000 de euro la 320 de norocoşi, Click!sim mania a dat şi marele premiu de 4000 de euro.

Marius Iosif a avut parte de cel mai fericit Crăciun după ce a aflat că este marele câştigător

simeon stalpnicul png

Bucureşteanul Marius Iosif a trimis zilnic câte un sms la concursul nostru, iar acum are în cont cu 4000 de euro mai mult.

„Click! era pentru mine cel mai tare ziar. Îl citeam zilnic, dar acum, după acest premiu, ador ziarul acesta", ne-a spus fericit bărbatul de 32 de ani, care lucrează ca tâmplar.

La numai două zile după ce a aflat că este marele câştigător de la Click! sim mania, Marius ştia deja ce va face cu banii.

„O parte îi folosesc pentru a renova camera fetiţei mele de 2 ani şi trei luni. O să-i fac o încăpere de vis. Restul banilor îi folosesc tot pentru ea. Îi fac un cec pe care să îl folosească atunci când va creşte cum va ştii ea mai bine", ne-a spus fericitul câştigător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net