David Villa, cel mai scump transfer din această vară

Ultima actualizare:

    David Villa FOTO: AFP
David Villa FOTO: AFP

Barcelona a plătit celor de la Valencia 32.72 milioane de lire sterline.

Perioada de transferuri s-a încheiat şi, în ciuda crizei financiare, s-au realizat câteva mutări impresionante.

Cele mai active formaţii au fost cele din Italia. Aici, AC Milan a făcut legea după ce i-a transferat, pe ultima sută de metri, pe Robinho şi pe Ibrahimovici.

În Spania, Real Madrid şi Barcelona şi-au arătat în continuare puterea financiară în faţa celorlalte echipe. Astfel, la Barcelona au ajuns, printre alţii, David Villa şi Mascherano în timp ce Real Madrid i-a cumpărat pe Sami Khedira, Mesut Oezil, Pedro Leon, Sergio Canales, Angel Di Maria şi Ricardo Carvalho.

Şi nemţii s-au mişcat bine pe piaţa transferurilor, reuşind să aducă câteva nume mari în Bundesliga. De exemplu, Schalke l-a adus pe Raul şi a continuat cu Christophe Metzelder. Klaas-Jan Huntelaar, Sergio Escudero, Kyriakos Papadopolous, Jurado, Hans Sarpei, Nicolas Plestan, Tim Hoogland, Atsuto Uchida, Ciprian Deac şi Eric Jendrisek. În acest timp, Werder Bremen, care s-a despărţit de Mesut Ozil, s-a întărit cu Wesley, Mark Arnautovici şi Mickael Silvestre.

În Anglia, Manchester City a făcut o nouă demonstraţie de forţă reuşind să cheltuie nu mai puţin de 120 de milioane de euro pentru aducerea de jucători.

Cele mai scumpe cinci transferuri ale verii

1. David Villa - 32.72 milioane de lire sterline (de la Valencia la Barcelona)2. David Silva - 26.18 milioane de lire sterline (de la Valencia la Manchester City)3. James Milner- 24.54 milioane de lire sterline (de la Aston Villa la Manchester City)4. Mario Balotelli - 22.90 milioane de lire sterline (de la Inter Milano la Manchester City)5. Angel Di Maria - 20.45 milioane de lire sterline (de la Benfica la Real MAdrid)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net