David Beckham, un corp ca o carte de dragoste şi filozofie

Ultima actualizare:

Fiecare tatuaj pe corpul lui Beckham nu e decât „un delir estetic", ce i-a înnebunit pe miile de fani ale cuplului David şi Victoria.

Louis Malloy, designerul tatuajelor lui Beckham, a declarat că desenul cu îngerul înaripat care decorează ceafa acestuia, reprezintă un talisman care îl protejează pe fiul său. Sub crucea pe care este răstignit îngerul, se poate citi numele lui Romeo, fiul născut în 2004.

Mai jos, pe omoplaţi, se poate vedea un înger protector imens, care serveşte tot de talisman, de data aceasta pentru fiul cel mic, născut în Spania în anul 2005. Se pare că, în opinia experţilor în tatuaje, acesta este cea mai proastă execuţie care decorează pielea britanicului.

Cu ceva timp în urmă, Beckham şi-a tatuat şi un proverb, cu caractere chinezeşti, a cărui traducere este următoarea: „Viaţa şi moartea sunt scrise în stele. Onoarea şi bogăţia depind de voinţa Cerului".

Vezi aici o galerie foto cu tatuajele lui David Beckham

Tatuajul-declaraţie de dragoste pentru soţia sa, Victoria, se află pe antebraţul stâng al fotbalistului. El reprezintă un portret al fostei componente a trupei Spice Girls, datând din 2008. Dedesubt, se poate citi: „Mereu lângă tine". Pe partea interioară a braţului, apare chiar numele Victoriei, scris cu caractere hindi, alături de citatul „Iubesc şi protejez".

Şi braţul drept al lui David este complet tatuat. Pe acesta se poate descifra numărul 7, pe care fotbalistul îl are pe tricou, mesajul "Un spirit perfect", precum şi un alt chip de înger.

Sub coaste, pe partea dreaptă a bustului, Beckham are un tatuaj reprezentându-l pe Iisus Hristos îngenuncheat, realizat de Mattew R. Brooks, la începutul acestui an.

Filozofia de pe corpul lui David continua şi cu un citat sfânt, în ebraică: "Fiule, nu uita învăţăturile mele şi păstrează sfaturile mele în adâncul inimii", precum şi "Eu sunt fratele meu şi fratele meu îmi aparţine".

Mulţi spun că Beckham are bun-gust în modă. Îl are şi la capitolul tatuaje? Vă lăsăm să judecaţi singuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net