A dat în judecată juriul de la «Miss Columbia»

Ultima actualizare:

    Diana Salgado a fost înlocuită de Catalina Robayo (foto)
Diana Salgado a fost înlocuită de Catalina Robayo (foto)

Concursul de frumuseţe "Miss Columbia" a fost, anul acesta, mai polemic ca niciodată. Două dintre aspirante s-au judecat pentru titlul de Regina Frumuseţii din regiunea Valle del Cauca.

La concursul "Miss Columbia" participă câte o reprezentantă din fiecare zonă a ţării. Anul acesta, Diana Salgado a fost considerată cea mai frumoasă femeie din regiunea Valle del Cauca. Ea ar fi trebuit să reprezinte la concursul naţional zona în care trăieşte.

simeon stalpnicul png

Membrii juriului au anunţat, la începutul lunii octombrie, că Diana renunţă la titul de frumoasa regiunii, din motive medicale. Ea a fost înlocuită de Catalina Robayo. La scurt timp, Diana a prezentat o plângere la Judecătorie în care îi acuza pe mebrii juriului că au eliminat-o din concurs din cauză că avea şoldurile prea late.

"Eu nu am renunţat niciodată la titlu. Am fost destituită pentru că membrii juriului au considerat că am şoldurile prea late şi aş face de ruşine regiunea", a afirmat concurenta.

Află pe adevarul.es care a fost hotărârea instanţei.

Vezi VIDEO de la concursul MIss Columbia

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net