Manelistul Dani Mocanu, ridicat de mascați într-un dosar de proxenetism!

646x404.jpg

Dani Mocanu ridicat de mascati
Cantaretul Dani Mocanu prins intr-un dosar de proxenetism legat de tinere exploatate sexual in Anglia
Foto:adevarul.ro

Lovitură dură pentru un cântăreț de manele! Dani Mocanu a fost ridicat de procurorii DIICOT, marți dimineață. Artistul este cercetat într-un dosar de proxenetism și spălare de bani.

Procurorii D.I.I.C.O.T. Dâmbovița au făcut mai multe percheziții, iar printre cei suspecți se află și cunoscutul cântăreț de manele, Dani Mocanu.

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa, în cooperare cu autorităţile din Marea Britanie, au efectuat, în cadrul echipei internaţionale comune de anchetă (JIT), acţiuni comune în vederea destructurării unei reţele de criminalitate organizată specializată în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. În urma a 13 percheziţii desfăşurate în această dimineaţă, au fost indisponibilizaţi 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile şi 5 autoturisme, utilizate de bănuiţi. La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat 13 percheziţii domiciliare, dintre care 9 pe raza judeţului Dâmboviţa, 2 în Argeş şi 2 în Bucureşti, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. În sarcina bănuiţilor s-a reţinut că, începând cu anul 2011, aceştia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda. În cauză, la data de 19 septembrie a.c., poliţia londoneză a efectuat 5 percheziţii la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituţia. În urma cercetărilor efectuate, cei 8 membri au fost arestaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conspiraţie la trafic de persoane, conspiraţie la proxenetism (controlul prostituţiei) şi conspiraţie la spălarea banilor", se arată în comunicatul anchetarilor.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • elena dani mocanu iubita amenintari

    Au uitat momentele frumoase şi lunile în care s-au iubit! Dani Mocanu şi Elena, fosta lui iubită, sunt la cuţite. El îi ameninţă căsnicia pe care o are la Londra publicând poze comptomiţătoare cu ea goală, iar femeia a făcut plângere la poliţie ca să scape de presiunile la care este supusă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1