Dădea ţepe în numele lui Bote

Ultima actualizare:

    Botezatu nu a auzit  de această agenţie
Botezatu nu a auzit de această agenţie

O agenţie-fantomă de modele, din Satu Mare, se foloseşte de imaginea designerului Catălin Botezatu pentru a racola fete şi copii din Satu Mare, în propria lor agenţie.

Agenţia Pink Models şi-a făcut apariţia în Satu Mare de câteva zile. Patru, cinci băieţaşi, frumuşei, cu ochelari de firmă şi pălării care impresionează sătmărencele, racolează direct de pe stradă fete tinere şi părinţi cu copii, pe care îi invită într-un birou, la o mică discuţie.

AŞTEPTARE. După ce a fost convinsă, “victima” trebuie să achite 50 de lei pentru  introducerea în baza de date.

simeon stalpnicul png

Reporterul Click! a luat parte, sub acoperire, la un astfel de interviu. În prima fază, introducerea în baza de date o costă pe "victimă" 50 lei, iar în ziua următoare, este chemată la un interviu.

Pentru că renumele costă, fata trebuie să achite alţi 200 de euro, bani pentru catalogul de poze profesionist, cursuri de actorie, modeling.

INTERVIU. Natalia Cazacu, managerul de promovare al agenţiei, ţine interviurile

simeon stalpnicul png

După aceea, "victimele " trebuie să aştepte să fie sunate pentru eventuale prezentări de modă. Despre cursurile de modeling şi actorie nu se mai precizează nimic.

"Sunt singurii bani care se achită în acest an, însă la prezentări se obţin până în 800 de euro, unde 30% ne revin nouă, agenţiei. Am avut colaborări cu Cătălin Botezatu şi suntem o agenţie puternică în Bucureşti. Dacă refuzaţi acum, mâine nu se poate reveni asupra deciziei", spus Natalia Cazacu, managerul de promovare al agenţiei.

ŞEDINŢA FOTO. După interviu, “victima” trebuie să achite alţi 200 de euro, bani pentru catalogul de poze profesionist, cursuri de actorie, modeling

simeon stalpnicul png

Deşi reprezentanţii firmei-fantomă susţin că au colaborat cu Botezatu în 2009, la un eveniment caritabil din Alba Iulia, când Botezatu şi-a prezentat colecţia de lenjerie intimă, designerul, neagă.

"Nu am auzit de agenţia asta, pentru evenimentul din Alba Iulia am colaborat cu manechine din Cluj- Napoca", a spus Cătălin Botezatu.

Mai citeşte:

Botezatu îşi caută iubită la tv!

Cătălin Botezatu, fermecat de Diana Dumitrescu - VIDEO

Botezatu se consolează cu fosta iubită

Cătălin Botezatu spune că femeile sunt proaste şi superficiale. Tu ce părere ai? - VIDEO

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net