Daciana, noua Primă Doamnă a PSD

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nina Iliescu, Dana Năstase şi Mihaela Geoană. Trei femei puternice care au fost în fruntea PSD. Legendele spun că fiecare, într-un fel sau altul, a avut un cuvânt extrem de greu de spus. De sâmbătă noapte, PSD a intrat sub "farmecele" Dacianei Sârbu.

«A fost aşa, de la agonie la extaz, şi înapoi la agonie. Dar am avut speranţă », şi-a descris emoţiile prin care a trecut la Congres soţia noului preşedinte al PSD, Victor Ponta. Schimbarea în fruntea partidului este radicală.

Nina Iliescu a stat chiar ascunsă de ochii lumii, dar îl suna pe Ion Iliescu la telefon ori de câte ori acesta se enerva şi îl lua la rost că nu e cazul să se îmbolnăvească. Apariţiile ei publice erau strict legate de ziua votului.

A urmat Dana Năstase. Voluntară, plină de energie, mereu în atenţia publică, şi-a jucat rolul de primă doamnă cu mână forte, imagine care i s-a întărit în momentul în care ea a fost cea invitată la Casa Albă de Laura Bush şi a facilitat întâlnirea soţului ei, Adrian Năstase, cu George Bush.

Alegerea lui Mircea Geoană în fruntea PSD a adus-o la putere pe Mihaela. Chiar mai dornică de afirmare decât predecesoarea, Mihaela Geoană a ales altă strategie, aceea de a ieşi în faţă cu campaniile umanitare.

Datorită felului de-a fi al soţului, glumele nu au întârziat aşa încât pesediştii susţineau categoric faptul că partidul le este condus de Mihaela şi de soacra lui Mircea Geoană. Noua Primă Doamnă a PSD, Daciana Sârbu-Ponta nu este străină deloc de politică.

Are 33 de ani şi e fiica influentului senator Ilie Sârbu, fostă deputată şi actualmente europarlamentar.

Deşi în ultima vreme apariţiile ei în media s-au rărit, asta şi pentru că acum îşi drămuieşte timpul între copil şi Parlamentul European, Daciana a devenit peste noapte obiectul linguşelilor pesediste post-Congres. Imediat după anunţarea rezultatului, la 3 dimineaţa, soţia lui Ponta a fost asaltată de o cohortă de "admiratori" care nu au mai contenit cu laudele.

Citeşte şi:Victor Ponta este noul preşedinte PSDMihaela Geoană, Maria Băsescu şi Adina Vălean s-au bătut în ţinute pentru CotroceniFetele candidaţilor se întrec în talenteTaţii, duşmani politici, fetele, prietene la cataramă

Şi ele au fost la putere

simeon stalpnicul png

Vrăjitoarele nu l-au salvat pe Geoană de flacăra violet

«Aşa ca florile să înflorească Pesedeul şi să fie la putere»...şi da-i cu apă descântată pe trotuar şi în cei câţiva zeci de gură cască adunaţi să vadă incantaţiile a trei vrăjitoare venite să ia faţa Congresului PSD.

simeon stalpnicul png

«PSD şi Băsescu sunt la putere şi noi am venit să oprim cearta care era să iasă cu bătaie că flacăra violet e înăuntru», au explicat vrăjitoarele. Ghinion însă pentru Geoană!

Deşi au prezis că el va ieşi preşedinte, flacăra violet a lovit din nou şi el a pierdut. În schimb, preferatul vrăjitoarelor, Marian Vanghelie, şi-a adjudecat, cu emoţii, funcţia de vicepreşedinte.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net