Cum pot femeile să ajungă mai uşor la orgasm

Citeste tot despre: 

Partenerul te aduce mereu în extaz, dar ambii ştiţi că este nevoie de mult efort din partea lui. Câteodată, însă, vrei să grăbeşti satisfacţia şi nu mai eşti dispusă să aştepţi cu zecile de minute.

Cu cât ştii mai multe despre trupul tău, cu atât mai mult vei ajunge mai uşor la orgasm, scrie sexologul Yvonne K. Fulbright.

Cunoaşte-te foarte bine

Pentru a grăbi orgasmul în prezenta partenerului, trebuie mai întâi să-ţi oferi singură această plăcere. În timp ce te masturbezi, fi atentă cum reacţionează trupul şi creierul tău înainte de orgasm: unde te atingi, câtă presiune aplici, ce muşchi sunt mai solicitaţi. Apoi recrează acelaşi scenariu cu iubitul.

Încălzeşte-te singură

Pentru a asigura un climax rapid alături de partener, trebuie să începi să te pregăteşti înainte să dai ochii cu el. Gândeşte-te la ceea ce urrmează să faceţi, vizualizând fiecare detaliu. Trupul tău va răspunde la excitaţie mai repede dacă mintea ta este deja pregătită pentru acest lucru.

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!


Foloseşte poziţii extreme de excitante

Pentru a ajunge la orgasm mai repede, trebuie ca iubitul tău să ştie ce face şi mai ales unde. Cele mai importante zone erogene ale unei femei sunt punctul G şi clitorisul. Pentru a le stimula, trebuie să folosiţi poziţii strategice. Ideal este ca tu să stai desupra pentru a deţine controlul unghiului, a profunzimii penetrării şi a vitezei. Ca să nu mai spunem că astfel te poţi atinge şi singură. Nici poziţia capră nu este de neglijat, deoarece penisul lui este direcţionat către punctul G. Pentru a aplica şi mai mulţi stimuli, contractă-ţi muşchii pelvini, care controlează fluxul urinar.

Dublează plăcerea

Stimularea zonelor erogene principale este importantă, dar stimularea mai multor zone erogene principale este crucială pentru a grăbi orgasmul. Atunci când partenerul îţi face sex oral, roagă-l să-ţi introducă două degete în vagin pentru a stimula şi punctul G.

Adjuvanţi

Câteodată, puţin ajutor din exterior nu strică pentru a grăbi ritmul. Foloseşte lubrifiant pentru a pregăti penetrarea mai repede. De asemenea, poţi folosi diverse jucării sexuale pentru a mări excitaţia.

Pe aceeaşi temă:

Iată cum puteţi reuşi să aveţi amândoi orgasm simultan

Află care sunt cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1