Cum o faci să accepte sexul anal?

Ultima actualizare:

Multe femei au încercat sexul anal o dată în viaţa lor şi au jurat să nu o mai facă niciodată. Asta pentru că a fost dureros. Dacă partenera ta a avut parte de o astfel de experienţă în trecut, atunci va trebui să ai grijă să o determini să mai încerce cu tine. Dacă nu a încercat, sigur a auzit poveşti neplăcute despre asta. Iată ce să faci ca să o convingi:

Pregăteşte teritoriul. Ea trebuie să fie relaxată şi pregătită. Anusul se va contracta dacă nu e relaxată, ceea ce va face să fie mai greu pentru tine să "intri" şi mai dureros pentru ea. Alege un loc în care să fie relaxată şi departe de orice factor de stres. Asigură-te că nu veţi fi întrerupţi.

Începe încet. Nu te grăbi! Excit-o cu un joc al limbii, al de­­getelor sau al jucăriilor sexuale în jurul anusului, înainte să introduci penisul. Intro­­du-i degetul în anus pentru a o obişnui cu senzaţia de a avea ceva acolo, înainte de a trece la actul propriu-zis.

Foloseşte lubrifiant. Spre deosebire de vagin, anusul nu are propria lubrifiere. Intră încet şi câte puţin. Întreab-o dacă o doare; dacă da, nu mai continua înaintarea. Utilizează mult lubrifiant.

Asigur-o că nu o consideri uşuratică. S-ar putea să-ţi fie greu să o convingi, pentru că ea consideră că e nefiresc sexul anal şi ceva ce o fată cuminte nu ar face. Încă se mai crede că sexul anal e pentru femeile "uşoare". Dacă asta e şi părerea ei, asigur-o că tu nu crezi asta despre ea şi că atitudinea ta faţă de ea nu se va schimba dacă o veţi face.

Faceţi duş împreună. Un alt motiv pentru care nu vrea sex anal ar fi şi factorul de igienă. Nu trebuie decât să o faceţi la câteva ore după ce a curăţat şi spălat zona. Aţi putea chiar face împreună un duş.

Anusul e o zona plină cu terminaţii nervoase şi, cu stimularea corectă, o poţi face să se simtă excelent. Din păcate, aceleaşi terminaţii nervoase responsabile cu plăcerea transmit şi durerea şi disconfortul, dacă tehnica ta nu e prea experimentată.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net