Cum îţi schimbă fericirea mimica feţei

Ultima actualizare:

    Dragostea ne face să radiemfotografii: Mihnea Ratte
Dragostea ne face să radiemfotografii: Mihnea Ratte

Dragostea şi fericirea pe care o aduce ea se citesc cel mai bine pe chip. O persoană fericită radiază, pare mai frumoasă. Nu credeţi? Priviţi imaginile realizate de un fotograf din Bucureşti! Ele au fost realizate în cadrul unui experiment inedit, care a urmărit să arate efectele dragostei.

Cum te face să te simți dragostea? Fericit (67%), mai dispus să râd toată ziua (33%), mai puternic, mai încrezător (61%) – acestea sunt concluziile unui sondaj Sentimente.ro, realizat luna trecută pe un eşantion de peste 1.500 de persoane. Pentru a-l verifica, câţiva tineri au fost invitaţi la o şedinţă foto. Nu au primit foarte multe detalii, iar în timp ce erau pozaţi, au văzut un mesaj din partea cuiva drag (soţ/soţie, copii, prieteni apropiaţi) sau chiar un video cu animalul de companie. Reacţiile şi modul în care li s-a schimbat mimica feţei fac cât 1.000 de cuvinte.

Oana tocmai a văzut un video cu patrupedul ei
Oana tocmai a văzut un video cu patrupedul ei

Sondajul mai arată că oamenii se simt iubiți atunci când au pe cineva alături (81%), care îi acceptă așa cum sunt, necondiționat, când primesc îmbrățișarea unui copil (27%), când li se declară dragostea printr-un simplu te iubesc(43%) sau când se joacă împreună cu animalul de companie (14%). La polul opus, ceea ce-i face să se simtă neiubiți este lipsa încrederii, posesivitatea, dorința partenerului de a-i schimba (42%). Criticile (26%) și certurile constante sunt de asemenea surse de stres și de îndepărtare într-o relație, indiferent de natura acesteia, mai arată sondajul. Mai mult decât atât, respectul, încrederea (77%), loialitatea (62%), curajul (24%), altruismul (23%) și mai puțin gelozia (5%) sunt strâns legate de ideea de iubire

“Cei care au răspuns la sondaj sunt persoane singure, însă acest lucru nu-I împiedică să spună că dragostea – în toate formele ei – le schimbă viața. Fie că se gândesc la un partener, la un prieten apropiat, la o rudă sau chiar la un animal de companie, peste jumătate dintre cei care au participat la sondajul online au spus că, atunci când iubesc, simt că totul le merge mai bine”, a mai precizat Flori Dragomir, managerul site-ului de dating care datează de 18 ani.

Iar dacă dragostea și fericirea merg mână în mână, imediat după acestea vine dorința de a se simți respectat într-o relație (47%) și de a se căsători cu persoana iubită (46%). Apariția copiilor, respectiv consolidarea unui cerc de prieteni apropiați vin în completarea tabloului unei vieți perfecte pentru 34% dintre utilizatori.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net