Cum îţi dai seama că ea mimează orgasmul?

Citeste tot despre: 

Aproape toţi bărbaţii spun că nu pot fi păcăliţi la capitolul orgasmul unei femei, că ştiu ei să citească toate semnele şi că, oricum, se pricep să mulţumească o femeie pe deplin. Dar, atenţie, femeile pot mima orgasmul. Cum? Îţi spune Ginger Devil, vedetă în filmele XXX.

Dragii mei, cum vă daţi seama că ele doar mimează un orgasm? Vă spun eu câteva semne care ar trebui să vă dea de gândit:

Dacă sfârcurile nu i se întăresc, poţi fi sigur că ea nu e pe culmile extazului.

Ţipă foarte tare. Nivelul decibelilor nu arată, neaparat, dacă partenera a avut orgasm sau nu. Sigur, femeile ştiu că bărbaţii sunt stimulaţi de gemete şi ţipete, aşa că uneori mai exagerează în această privinţă.

Nu e relaxată. Dacă are muşchii încordaţi, ca şi cum s-ar pregăti să ia startul la maraton, e clar că nu a intrat încă în starea potrivită pentru a primi plăcere.

Vaginul ei nu se umezeşte. Umiditatea vaginală spune, în general, mult despre nivelul plăcerii ei. Dacă ea gâfâie şi se agită, dar nu se umezeşte, înseamnă că gemetele ei de plăcere nu sunt prea sincere.

Ţipetele ei sunt exagerate. Dacă începe să tremure şi să ţipe încă de când îi pui mâna pe sân, înseamnă că face vocalize, nu că se topeşte de extaz. Cum o poţi pune la încercare? În timpul actului sexual, întrerupe, din când în când, penetrarea şi vezi dacă ţipă la fel şi când nu-i faci nimic. Dacă e aşa, e falsă!

Nu-i pasă de plăcerea ei, ci se chinuie să-ţi ofere doar ţie. Unele femei ştiu să ofere plăcere, dar habar n-au să se relaxeze şi să primească.

Şi după sex poţi vedea dacă a fost sau nu satisfăcută. Dacă e foarte lucidă, dacă se poate apuca imediat de alte activităţi, dacă vocea ei e foarte clară, atunci ai motive să-ţi pui întrebări. În mod normal, după o plăcere intensă, e nevoie măcar de câteva minute de relaxare ca să revii la normal. Fii sigur că ea nu e pe culmile extazului.

Loading...