«Cum îmi aduc prietena la orgasm vaginal» VIDEO

CLIIMA20101008_0074_1.jpg

Orgasmele multiple sunt cheia reuşitei unui act sexual
Citeste tot despre: 

În ediţia de joi a videochatului erotic Click!, internauţii au discutat câteva subiecte foarte interesante despre orgasm. Sex-experta Click!, Ioana, le-a răspuns la întrebări utilizatorilor, aşa cum face de fiecare dată.

Nu pierde:

«Ajung mai greu la orgasm după naştere. Ce mă fac?» VIDEO

«Mă masturbez urmărindu-mi partidele de sex» VIDEO

Un act sexual fericit este atunci când ambii parteneri au parte de orgasm. Acesta, potrivit specialiştilor, este un răspuns final al actului sexual care poate fi obţinut de ambii parteneri.

Problema este că, în viaţa de zi cu zi, nu ambii parteneri au parte de această «explozie» a simţurilor. Este cunoscut faptul că femeile ajung mult mai greu la orgasm decât bărbaţii.

Este şi cazul partenerei utilizatorului Tudor care nu reuşeşte să trăiască acest moment.

Citeşte şi:

Ești bună la pat? Ajută-l să afle și el asta, fără cuvinte

Serial:Fantezii fierbinţi- «Profesore, vreau o mărire de notă»

5 lucruri pe care nu le ştiai despre clitoris

"Cum o pot aduce pe prietena mea la orgasm vaginal?Cel clitoridian are tot timpul, dar vaginal nu prea a avut..e adevărat că e mai greu de obţinut?", scrie Tudor.

"Femeile ajung mult mai greu la orgasm vaginal. Îi trebuie timp, trebuie să acumulze experienţă, să se cunoască foarte bine şi cu timpul va ajunge şi la acest orgasm vaginal. Şi mie, Tudor, mi-a trebuit ceva timp să descopăr orgasmul vaginal.

Dar ai să vezi cu timpul, când se va obişnui cu tine, când relaţia se va baza pe foarte multă încredere, pe o dragoste foarte mare, cu siguranţă partenera ta va ajunge la orgasmul vaginal. Deci nu trebuie tu ca bărbat să fii frustrat că nu poţi să-ţi satisfaci partenera din acest punct de vedere! Femeile au o mică problemă cu acest orgasm vaginal", a spus Ioana.

loading...
Loading...