Cum arată viaţa unui model de videochat? Sasha Red a dezvăluit totul

Ultima actualizare:

    Sasha red este una dintre modelele de succesFoto Captură Youtube
Sasha red este una dintre modelele de succesFoto Captură Youtube

Deşi este un domeniu controversat, videochatul este legal în România, iar anunţurile de angajare sunt pe toate drumurile. Deoarece se câştigă foarte bine din această meserie şi sunt condiţii de muncă foarte bune, multe tinere se simt atrase de această perspectivă.

Sasha Red este model de videochat la unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din România şi performanţele ei au fost răsplătite de-a lungul timpului atât cu bani, cât şi cu premii la galele internaţionale de profil. S-a apucat de această meserie pentru beneficiile materiale, pe care le-a şi obţinut, dar şi pentru că şi-a dorit propria afacere. Prima zi la studioul de videochat nu a fost deoc uşoară pentru ea. Nu avea niciun pic de experienţă şi nu ştia ce să facă.”Îmi amintesc şi acum cum îmi tremura mâna pe tastatură, nu mai zic de nivelul conversaţional”, a mărturisit Sasha Red într-un interviu, pe un site de videochat.

Ce vor bărbaţii de la videochat

Modelul recunoaşte că, în ciuda percepţiei generale, nu se dezbracă de fiecare data, deoarece unii membrii de pe site-urile de videochat nu vin pentru nuditate, ci pentru a fi ascultaţi. Sau, dacă o fac, îşi dau seama că este mai bine ca ea să le fie oferită după mai multe sesiuni private. Ce face Sasha Red când un bărbat îi cere să facă ceva şi ea nu este de acord? “Când un membru îmi cere ceva ce ştiu că m-ar face să nu mă simt bine în pielea mea, îl refuz politicos. Nu încep niciodată cu un răspuns negativ, încerc să fiu cât mai relaxată şi îi spun că ceea ce el tocmai mi-a cerut e interesant, însă nu mă reprezintă şi am putea încerca altceva”, a mai recunoscut ea. Printre cele mai ciudate lucruri care i-au fost solicitate în studioul de videochat au fost: să se costumeze în Spiderman, să umilească un membru, care se credea sclav şi să stea timp de patru ore doar cu zoom pe picioare, fără a vorbi deloc. De când este model de videochat, tânăra şi-a dat seama că pentru bărbaţi nu este important aspectul fizic, ci atitudinea sexului frumos: “Orice bărbat va fi mereu atras de o femeie încrezătoare, cu un zâmbet frumos, care ştie cum să îşi folosească atuurile fizice în aşa fel încât să nu fie vulgară”.

Sasha Red vrea să-şi pună silicoane

La început, familia ei nu a ştiut nimic despre jobul ei. Doar prietenii foarte apropiaţi îi cunoşteau secretul. După aproximativ un an de zile, Sasha Red a decis să recunoască în faţa celor dragi din ce anume îşi câştigă banii. Iniţial, aceştia nu au reacţionat bine, dar au fost dezamăgiţi mai mult pentru că le-a ascuns profesia ei atâta vreme şi nu a avut încredere că ei o vor înţelege. Însă lucrurile s-au rezolvat după câteva luni. Modelul nu are în prezent un iubit deoarece doreşte să se concentreze pe carieră, însă nu duce lipsa de propuneri indecente. “Nu mă supăr niciodată, îmi aduc aminte de vorba «Fericiţi cei săraci cu duhul» şi mă bucur că sunt o femeie independentă şi nu trebuie să depind de un asemenea bărbat”, a mai declarat ea.

Banii pe care îi câştigă în urmă activităţii ei în studioul de videochat îi dă pe chirie, mâncare, haine, taxi-uri, relaxare şi cosmetice. Cu ajutorul lor şi-a făcut şi o operaţie estetică, mai exact o rinoplastie şi plănuieşte să-şi facă şi o operaţie de mărire de sâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net