Cum a ajuns Dan Diaconescu să fie făcut "măscărici" şi "escroc" de către fanii săi

Ultima actualizare:

Anunţat în urmă cu doar câteva luni drept „viitorul premier al României" chiar de către Dan Diaconescu, Constantin Cojocaru a întors armele împotriva patronului OTV, nimeni altul decât „viitorul preşedinte al României", aşa cum se prezintă chiar el.

Ca în orice divorţ de pe scena politică, şi în cazul celui dintre „viitorul premier al României" şi „viitorul preşedinte al României" totul a pornit de la bani. Mai precis, de la cei 20.000 de euro pe care Constantin Cojocaru se angaja, printr-un proiect de lege care îi poartă numele, să îi acorde fiecărui cetăţean al României în momentul în care Partidul Poporului va ajunge la putere.

După un început promiţător al cuplului Diaconescu - Cojocaru, cei doi duc acum un adevărat război. Iar în teritoriu, simpatizanţii Partidului Poporului, neînregistrat încă, sunt scindaţi între dragostea faţă de mogulul OTV şi banii promişi de „legea Cojocaru".

În multe dintre „filialele" teritoriale, simpatizanţii Partidului Poporului sunt bulversaţi de recentele evenimente de la vârful partidului. Mulţi dintre aceştia nu ştiu încă pentru cine strâng adeziuni - pentru mogulul OTV sau pentru iniţiatorul legii celor 20.000 de euro ? În alte filiale însă decizia a fost luată, iar războiul „de gherilă" împotriva „falsului Partid al Poporului" a fost declanşat.

Au apărut deja primele conflicte pentru şefie

La Arad, primele informaţii despre înfiinţarea unei filiale a Partidului Poporului au apărut în luna august. Ideea i-a fost pe plac lui Iosif Creţiu, care ani de zile a făcut parte din Partidul România Mare. A sunat la Bucureşti, dar a aflat că „postul" de lider de filială l-a ocupat deja Viorica Rotaru. „Am dorit să fac o organizaţie puternică la Arad. Aveam 300 de oameni care veneau cu mine din prima zi. M-am tot interesat, dar degeaba. La Arad nu există sediu, nu s-a făcut făcut nici o acţiune de strângere de membrii, din câte ştiu eu", spune Iosif Creţiu despre ce a reuşit până acum doamna despre care se ştie că ar fi liderul local din Arad al Partidului Poporului.

Citeşte întregul articol în Adevărul.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net