Culmea abrevierii la olteni: «Biroul N.U.C.R.C.A.R.U. A.E.C.D.U.D.B.D.U.A.D»

Ultima actualizare:

În urma aplicării OUG nr. 63 / 2010, organigrama Primăriei Craiova s-a descompus şi s-a recompus într-o formă greu de reţinut până şi de angajaţi, darămite de cetăţenii urbei care se perindă cu diverse probleme pe la uşile instituţiei. Astfel, noua formulă pe care edilii craioveni au găsit-o denumirii Direcţiei de Urbanism, unde s-au comasat mai multe compartimente, este imposibil de reţinut, afirmă chiar angajaţii instituţiei, scrie Adevărul.

Abrevierea sună aşa: "Biroul N.U.C.R.C.A.R.U.A.E.C.D.U.D.B.D.U.A.D", adică "Biroul de Nomenclatură Urbană, Certificate de Recenzie, Certificate Atestare Registrul Unic de Atestare, Evidenţă Construcţii şi Documente de Urbanism, Banca de Date Urban şi Avizare Documente" din cadrul Direcţiei de Urbanism a Primăriei Municipiului Craiova.

Evident, funcţionarii Primăriei Craiova nu au găsit spaţiu pentru a trece noua denumire în acte, astfel că au ales abrevierea, care şi ea ocupă destul de mult spaţiu. Nu se ştie însă ce dimensiuni ar trebui să aibă uşa pe care reprezentanţii Primăriei vor trebuie să treacă cele 19 iniţialele ale Biroului Direcţiei de Urbanism, unde vor lucra 10 persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net